Kiaušiniais koncerte užmėtytam R. Kirilkinui prireikė medikų pagalbos

Dainininkas Ruslanas Kirilkinas dar iki šiol negali atsigauti po šeštadienį patirto šoko. Aukštadvario Žemės ūkio mokykloje koncertavęs atlikėjas vos uždainavęs turėjo baigti savo muzikinę programą. Agresyviai nusiteikę vakaro svečiai nusprendė sudrumsti šventinį vakarą ir į sceną vieną po kito pradėjo laidyti žalius kiaušinius.

Aukštadvario publikai koncertavusį R. Kirilkiną vietiniai užmėtė kiaušiniais, jam prakirsta lūpa, smakras, kairioji ausis.<br>Asmeninis archyvas
Aukštadvario publikai koncertavusį R. Kirilkiną vietiniai užmėtė kiaušiniais, jam prakirsta lūpa, smakras, kairioji ausis.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Feb 26, 2013, 2:47 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:59 AM

Dar kurį laiką dainavęs Ruslanas galiausiai apsipylė kraujais – jam buvo prakirsta lūpa, smakras, kairioji ausis. Laimei, staigiai į situaciją sureagavę dainininko gerbėjai netrukus iškvietė greitąją pagalbą, atlikėjas buvo nuvežtas į ligoninę, ten jam buvo sutvarstytos žaizdos, jis paleistas namo.

Pats Ruslanas incidento nekomentavo. „Ačiū, tikrai nekalbėsiu, niekam nieko nepasakosiu. Tegu situaciją sprendžia policija“, – mandagiai skubėjo atsakyti jis, tačiau patikino, kad įvykis jau yra užfiksuotas ir šiuo metu vyksta tyrimas.

Trakų rajono policijos komisariato prevencijos poskyris patvirtino, kad yra susipažinę su šia situacija. „Buvo atvykusi policija, buvo greitoji pagalba. Šiuo metu yra pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – sakė Aukštadvario apylinkės inspektorius tyrėjas Dmitrijus Fiodorovas.

Patalpoje, kurioje vyko koncertas, nebuvo įmontuotos apsaugos kameros, tačiau policijos pareigūnams išsiaiškinti, kas padarė nusikaltimą, padėjo ten dalyvavusių žmonių padarytos nuotraukos, kuriose matomi chuliganizmą įvykdę asmenys.

Pasak pareigūno, į Žemės ūkio mokyklą susirinko apie 300 žmonių. Įvykio liudininkai teigia, kad koncertas pasibaigė net nespėjęs prasidėti. Paklausyti Ruslano atvyko ne tik jaunimas bei vyresnio amžiaus gerbėjai - buvo ir nemažai vaikų.

Portalas lrytas.lt primena, kad netradicinės savo orientacijos neslepiantis atlikėjas jau nebe pirmą kartą nusivylė Lietuvos klubais. Dar praėjusių metų rudenį Klaipėdos gėjų klube „Prados simfonija“ koncertavęs atlikėjas liko nepatenkintas klubo renovacija ir sakė, kad tokiomis baisiomis sąlygomis jam dar nėra tekę koncertuoti.

Sekite pramogines naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.