Kauno teismas į laisvę paleido teisiamą buvusį grupės „N.E.O“ narį T. Lukoševičių

Kauno apylinkės teismas ketvirtadienį panaikino suėmimą buvusiam grupės „N.E.O“ atlikėjui Tadui Lukoševičiui. Vyras kaltinamas apie pusės milijono litų iššvaistymu.

Kauno apylinkės teismas ketvirtadienį panaikino suėmimą buvusiam grupės „N.E.O“ atlikėjui Tadui Lukoševičiui.<br>V. Balkūnas
Kauno apylinkės teismas ketvirtadienį panaikino suėmimą buvusiam grupės „N.E.O“ atlikėjui Tadui Lukoševičiui.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 28, 2013, 6:55 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:48 PM

Teismo atstovė spaudai pranešė, kad nuspręsta T. Lukoševičiui skirtą kardomoji priemonė pakeisti į švelnesnę - jam skirtas namų areštas šešių mėnesių laikotarpiui.

Buvęs populiarios grupės narys sulaikytas pernai gruodį Vilniuje.

T.Lukoševičiui, kuris nelankė teismo posėdžių, kardomoji priemonė iš rašytinio pasižadėjimo neišvykti iš gyvenamosios vietos buvo pakeista į suėmimą.

Teismas įpareigojo atvesdinti T.Lukoševičių į teismo posėdį, tačiau vyras pasislėpė nuo pareigūnų ir buvo sulaikytas gruodžio pradžioje prie vieno iš sostinės barų.

Mirusio dainininko Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio sūnus kaltinamas ne tik iššvaistęs svetimus pinigus, bet ir apgavęs žmones.

Įtariama, kad T.Lukoševičius iš draugų ir pažįstamų žmonių skolinosi pinigus ir jų negrąžino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.