A. Jagelavičiūtė apie G. Alijevą: „Atrodome kaip lesbietės? Taip ir turi būti!“

Į televiziją sugrįžusi Agnė Jagelavičiūtė (32 m.) ne tik talentinga, daili ir stilinga, bet ir neieškanti žodžio kišenėje. Žurnalo „Mieste“ interviu su skandalingais pasisakymais pagarsėjusia moterimi – apie sugrįžimą į televiziją, lesbietišką įvaizdį ir didelio atgarsio sulaukusią mamos suknelę.

A. Jagelavičiūtė.<br>T. Bauras
A. Jagelavičiūtė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2013, 10:11 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:03 PM

- Agne, ar sureikšminate savo grįžimą į televiziją?

- Tikrai ne. Bet tai nereiškia, jog dėl to nesidžiaugiu. Darbas televizijoje yra viena iš daugelio mano veiklų. Man patinka televizijoje. Anksčiau tai buvo pagrindinė mano veikla, dabar – labiau hobis. Tiesą pasakius, visus skaudulius, sunkumus iš buvusių darbų televizijoje jau pamiršau. Tuo metu buvau itin pavargusi. O dabar esu nusiteikusi labai pozityviai.

- Esate minėjusi, kad dirbsite tik toje laidoje, kuri jums pačiai bus priimtina ir įdomi. Kuo patraukė BTV „Žvaigždutės“?

- Kol nebuvau ekrane, man daug laidų kūrėjų siūlė bendradarbiauti. Šis projektas man tiko dėl to, jog patogus filmavimo laikas, puiki kūrybinė komanda ir mano kolegė. Pasitikiu prodiuseriais, jie turi tam tikras moralines nuostatas – tai man labai svarbu. Nenoriu, kad mane įžeidinėtų, todėl ir pati nenorėčiau įžeidinėti kitų. Laidos „Žvaigždžutės“ formatas yra lengvas, tačiau neskatinantis pykčių.

- Prakalbote apie savo kolegę Godą. Man teko girdėti linksmų atsiliepimų apie jūsų bendrą reklaminę fotosesiją ir išvaizdą eteryje. Žmonės sakė, jog atrodote kaip žavinga lesbiečių pora: jūs griežta, o Goda – moteriška. Kaip vertinate tokias replikas?

- Su šypsena. Taip ir turi būti. Specialiai įvaizdis buvo kurtas pagal garsios Amerikos TV laidų vedėjos Ellen DeGeneres ir jos gyvenimo partnerės aktorės Portia de Rossi pavyzdį.

Manau, taip apie mane atsiliepia tie žmonės, kurie nori „papletktinti“, kurie mano, jog man trūksta moteriškumo. Nieko – prašau, pasireikškite. Jei jums smagiau, man dar labiau (šypsosi).  

- Pastaruoju metu gerokai dažniau rodotės viešumoje. Tai susiję su jūsų darbu televizijoje?

- Tikrai taip. Ir visada taip buvo. Tai net įrašyta į mano darbo kontraktą (juokiasi). O iki tol ėjau į tuos renginius, kuriuos organizuodavo mano draugai. Ir man visai nerūpėjo, ar ten dalyvaus žiniasklaidos atstovai, ar ne.

- Neseniai Vilniuje vyko Vienos pokylis. Jame dalyvavo jūsų mama Nijolė, kurios suknelė sulaukė prieštaringų vertinimų. Ar jūs jai padėjote išsirinkti apdarą?

- Žinoma, kad prisidėjau prie šio mamos įvaizdžio. Būtų keista, jei būtų buvę kitaip. Mama atrodė tikrai labai gerai. Tiesą pasakius, suknelė 100 procentų atitiko reikalavimus. Tuos, kurie abejoja dėl tokio pasirinkimo, kviečiu pasidomėti mados istorija ir panagrinėti Vienos pokylio drabužių reikalavimus. Kodėl į visokių vištyčių biustus privalome žiūrėti, o balzakiško amžiaus moteris turi jį slėpti? Netiesa!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.