Po septynerių metų įkalbinėjimo L. Karalius-Ezopas išsitiesino plaukus

Į grupę ŽAS grįžęs Linas Karalius-Ezopas pasiryžo ir naujiems išvaizdos pokyčiams. Po ilgų savo mylimosios Gintarės Gurevičiūtės įkalbinėjimų vyras ryžosi išsitiesinti savo garbanas.

„7 metus Gintarė įkalbinėjo leisti pamėginti ištiesinti man plaukus. Šiandien pasidaviau ir leidau išniekinti mano garbanas“, - juokėsi L. Karalius-Ezopas.<br>"Facebook"
„7 metus Gintarė įkalbinėjo leisti pamėginti ištiesinti man plaukus. Šiandien pasidaviau ir leidau išniekinti mano garbanas“, - juokėsi L. Karalius-Ezopas.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2013, 9:56 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:15 PM

„7 metus Gintarė įkalbinėjo leisti pamėginti ištiesinti man plaukus. Šiandien pasidaviau ir leidau išniekinti mano garbanas“, - juokėsi L. Karalius-Ezopas. Atlikėjas išvaizdos pokyčiais su draugais pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“, paviešindamas naujos šukuosenos nuotrauką.

Netrukus po to L. Karalius po nuotrauka sulaukė ir komentarų. Jo kolega iš grupės ŽAS Marijus Berenis emocijas išreiškė ramiai ir trumpai: „OMG.“

Tačiau labiausiai L. Karaliaus pokyčiais džiaugėsi G. Gurevičiūtė. Merginai jos mylimasis su nauja šukuosena atrodo kur kas gražiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.