Laidos „Kitaip. Su Nomeda“ užkulisiai: N. Marčėnaitės filmavimai nevargina

„Kokie bateliai geriau tinka – juodi ar smėlio spalvos?“ - dizainerio Egidijaus Rainio klausė Nomeda Marčėnaitė (48 m.) prieš pirmąjį savo vedamos laidos „Kitaip. Su Nomeda“ filmavimą. Jau visai netrukus - balandžio 8 dieną Nomeda sugrįš į eterį ir kiekvieną pirmadienį su gerbėjais sveikinsis per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„Noriu viską padaryti puikiai, filmavimo diena man yra ypatinga. Labai džiaugiuosi nuostabia laidos kūrybine komanda. Kiekvienas turime savo idėjų, daug bendraujame ir diskutuojame. Tiesa, didžioji dalis kolektyvo yra moterys. Tačiau kokios! Ir gražios, ir protingos“, - geros nuotaikos nestokojo N. Marčėnaitė.<br>J. Stacevičius
„Noriu viską padaryti puikiai, filmavimo diena man yra ypatinga. Labai džiaugiuosi nuostabia laidos kūrybine komanda. Kiekvienas turime savo idėjų, daug bendraujame ir diskutuojame. Tiesa, didžioji dalis kolektyvo yra moterys. Tačiau kokios! Ir gražios, ir protingos“, - geros nuotaikos nestokojo N. Marčėnaitė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-04-02 11:28, atnaujinta 2018-03-08 23:42

Kartu su dizaineriu E. Rainiu nutarę, kad prie šviesių pėdkelnių ir trumpos vasariškos suknelės geriau tinka smėlio spalvos aukštakulniai, N. Marčėnaitė sėdo į vizažisto kėdę ir kelias valandas kantriai laukė, kol stilistai pasirūpins jos išvaizda.

Kalbėdama su portalu lrytas.lt Nomeda pasidžiaugė, kad jos ir E. Rainio stiliaus pojūtis - panašus, todėl kokius drabužius dizaineris beparinktų, jai visada tinka. Ir kaipgi netiks, kai daugiau nei keturiasdešimties sulaukusi moteris turi lieknas ilgas kojas, o figūros jai galėtų pavydėti net dvidešimtmetės. „Jokių dietų tikrai nesilaikau“, - patikino netrukus startuosiančios laidos „Kitaip. Su Nomeda“ vedėja.

Jau daugiau nei dešimtmetį su pertraukomis televizijoje dirbanti Nomeda sako, kad ištverti pasiruošimą filmavimams jai nėra sunku. „Įpratau, viską ištveriu. Tiesa, anksčiau vizažistas galėdavo ir ant mano akių obuolių paišyti, o dabar akys jautresnės, ašaroja jas bedažant“, - nusijuokė N. Marčėnaitė.

Moteris pirmiausia save laiko menininke, o ne televizijos laidų vedėja. Pagrindinė Nomedos profesija – dailininkė-keramikė. Kaip pati N. Marčėnaitė sakė, jai vis dar atrodo, kad ji tik vaidina televizijos laidų vedėją.

„Atrodo, kad į televiziją užsuku netyčia. Einu pro šalį, užlekiu, pakalbinu pašnekovus ir išeinu. Tačiau taip jau dešimt metų. Ir knygą esu parašiusi, tačiau nelaikau savęs rašytoja. Televizijos laidų vedėja – taip pat“, - šypsojosi Nomeda.

N. Marčėnaitė atviravo – šioks toks jaudulys prieš netrukus „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje pasirodysiančią laidą „Kitaip. Su Nomeda“ ją kausto. Moteris yra maksimalistė, todėl savo vaidmenį eteryje nori atlikti tobulai.

„Noriu viską padaryti puikiai, filmavimo diena man yra ypatinga. Labai džiaugiuosi nuostabia laidos kūrybine komanda. Kiekvienas turime savo idėjų, daug bendraujame ir diskutuojame. Tiesa, didžioji dalis kolektyvo yra moterys. Tačiau kokios! Ir gražios, ir protingos“, - geros nuotaikos nestokojo N. Marčėnaitė.

Prieš sutikdama bendradarbiauti su „Lietuvos ryto“ televizija Nomeda atsisakė ne vieno pasiūlymo dirbti televizijos eteryje. Pagrindinis dalykas, kuris moterį atbaido nuo kai kurių laidų vedėjų amplua – netinkamas laidos formatas. Nomeda niekada nesutiktų vesti laidos, kurioje yra žeminami ar kitaip įžeidinėjami žmonės.

Laida „Kitaip. Su Nomeda“ nuo balandžio 8 dienos kiekvieną pirmadienį 21 val. 45 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.