„Ūkininkas ieško žmonos“ mylimąją suradęs A. Matusevičius norėtų vėl dalyvauti projekte

Jau greitai prasidės vasariškiausio pasimatymų realybės šou „Ūkininkas ieško žmonos“ trečiasis sezonas. Savo laimę čia pernai išbandė Prienų rajone ūkininkaujantis Andrius Matusevičius: „Norėčiau vėl dalyvauti, bet jau turiu savo gyvenimo bendrakeleivę Dovilę, tad nebegaliu. Užleidžiu vietą kitiems ir linkiu tokios pat didžiulės sėkmės“. 23-ejų ūkininkas iki šiol džiaugiasi televizijos projekte surasta laime ir kuria bendrą ateitį su „Ūkininkas ieško žmonos“ dalyve.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2013, 4:12 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:38 PM

Veržlus, entuziastingas, puikų humoro jausmą turintis ir gyvenimu besimėgaujantis Andrius šiuo metu prie savęs glaudžia metais jaunesnę Dovilę. Projekte užsimezgę jausmai stiprėja.

„Jau metus esame kartu ir tuo džiaugiamės. Kol kas tuoktis nežadame, juk dabar tai – nemadinga. Tačiau abu mėgaujamės draugyste“, – sako Andrius.

Jis prisipažįsta, jog jei ne „Ūkininkas ieško žmonos“, turbūt iki šiol būtų vienišas: „Aš niekur neišeidavau – tik darbai, laukai, namai. Buvau užsiėmęs berniukas, nebuvo laiko kada ir kur žvalgytis. Praėjusi vasara atnešė ne tik smagių nuotykių, bet ir meilę.“

TV3 projektas Andriui kelia nostalgiją: „Tai pats smagiausias nuotykis mano gyvenime – naujos pažintys, gera kompanija, smagi kūrybinė grupė, kelionė į saulėtą Turkiją, nuoširdus bendravimas ir merginų dėmesys – kuriam vaikinui tai gali nepatikti?“ Pasak jaunojo ūkininko, pati didžiausia dovana – ta, kuri lieka už išjungtų filmavimo kamerų. Ja Andrius džiaugiasi iki šiol.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.