L. Karaliaus ir G. Gurevičiūtės jausmai vienas kitam neišblėso

Prieš kelias savaites daug kas nustebo, kuomet Lino Karaliaus-Ezopo mylimoji Gintarė Gurevičiūtė savo socialinio tinklapio paskyroje prie draugystės statuso užsirašė: „Single“ (liet. vieniša). Tuomet Gintarė šio savo veiksmo nekomentavo. Linas buvo kiek kalbesnis. Tačiau panašu, kad pora neišsiskyrė.

Daug kas nustebo, kuomet išvydo Liną ir Gintarę vaikštinėjančius Vilniaus senamiesčio gatvėmis susikibus už rankų.<br>M. Astrauskas
Daug kas nustebo, kuomet išvydo Liną ir Gintarę vaikštinėjančius Vilniaus senamiesčio gatvėmis susikibus už rankų.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2013, 10:51 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:59 PM

Nors pora niekada viešai nepatvirtino, kad po aštuonerių metų draugystės jie iš tiesų pasuko skirtingais keliais, niekada ir nepaneigė gandų, kad jie nebe kartu. Kalbėdamasis su portalu lrytas.lt L. Karalius yra sakęs, kad nebenori pasakoti apie savo asmeninį gyvenimą – pasimokė iš savo ankstesnių klaidų.

„Panašu, kad tai tapo valstybinės svarbos klausimu. Nenoriu pasakoti, tai mano asmeninis gyvenimas, o aš noriu, kad jis toks ir liktų. Anksčiau pakankamai daug gyvenime pridariau klaidų pasakodamas apie intymius dalykus, antrą kartą tokios pačios klaidos nekartosiu, nes tam ir duotas žmogui intelektas“, - kalbėjo grupės „ŽAS“ narys.

Pati G. Gurevičiūtė klausimu apie skyrybas su Linu buvo kategoriška – apie tai ji nešnekės.

Tačiau penktadienį daug kas nustebo, kuomet išvydo Liną ir Gintarę vaikštinėjančius Vilniaus senamiesčio gatvėmis susikibus už rankų. Mažai kam kiltų abejonių, kad šitaip gatve žingsniuojanti pora nėra įsimylėjėliai.

Portalui lrytas.lt pasiteiravus paties L. Karaliaus, ar tai, jog jiedu su Gintare vaikšto susikibę rankomis reiškia sugrįžusius jausmus, grupės „ŽAS“ narys atsakė trumpai ir mįslingai: „Mes esame labai geri draugai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.