Galvą nusiskutęs Stano M. Stasiuliui priminė Leniną

Chorų karuose dalyvaujantis Benamių choras „Spindulys“ ne kartą buvo pakištas po žiniasklaidos padidinamuoju stiklu. Choristai sulaukė ne vienos replikos apie savo kuriamą įvaizdį tiek muzikine prasme, tiek kalbant apie drabužių stilių. Vos prieš porą savaičių su muzikiniu projektu chorui teko atsisveikinti.

Atlikėjas Stano nusprendė kardinaliai pakeisti įvaizdį ir nusiskuto galvą plikai.<br>J. Stacevičius
Atlikėjas Stano nusprendė kardinaliai pakeisti įvaizdį ir nusiskuto galvą plikai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2013, 2:12 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:31 PM

Paskutinį balandžio sekmadienį TV3 eteryje prasidėjo didysis superfinalas, kuriame trys chorai susirungė dėl geriausiojo vardo ir solidžios 25 tūkst. litų sumos. Palaikyti kolegų atvyko ir visi projekto dalyviai, tarp jų ir Benamių choro generolas Stano. Daugelį nustebino kardinaliai pakeistas dainininko stilius: jis vilkėjo šviesiu kostiumu, o jo galva buvo nuskusta plikai.

„Oho, kas čia tave taip apskuto? Kauno „herciukai“ gal?“ – linksmai Stano paklausė projekto vedėjas Mindaugas Stasiulis. „Neturiu žodžių“, – nedaugiažodžiavo choro generolas. M. Stasiulis nusijuokė: „Tai kad neturi ne tik žodžių, bet ir plaukų. Ar laidos pabaigoje pamatysime Stano ir be barzdos? Atrodo, į Lietuvą grįžo Leninas.“

Portalas lrytas.lt siūlo įvertinti kardinalius Stano pokyčius.

Domitės Lietuvos ir užsienio pramogų pasauliu? Nepraleiskite įdomiausių naujienų, kasdien sekite jas ir socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.