Dž. Butkutė papasakojo apie abortą ir gimusį, bet iškart mirusį kūdikį

Devintajame dešimtmetyje šią moterį vadino sekso simboliu. Į sceną ji užlipo vos septyniolikos. Ir iškart tapo lietuviškos popscenos žvaigžde. Tačiau jos karjerą lydėjo skandalai, kurių užtektų kelioms Holivudo žvaigždėms: netikę vyrai, neįvykę koncertai, provokuojančiai atrodantys drabužiai. Tokia buvo Džordana Butkutė. Tačiau pirmadienio vakarą per „Lietuvos ryto“ televizijos laidą „Kitaip. Su Nomeda“ dainininkė gerbėjams atsiskleidė visai kitokia.

Neabejotinai skaudžiausia tema Dž. Butkutei yra vaikai. Pirmą kartą moteris kūdikio neteko sulaukusi vos dvidešimties metų.<br>M. Patašius
Neabejotinai skaudžiausia tema Dž. Butkutei yra vaikai. Pirmą kartą moteris kūdikio neteko sulaukusi vos dvidešimties metų.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-07 12:09, atnaujinta 2018-03-07 03:34

Per savo vestuves su Elegijumi Strasevičiumi, kurios įvyko praėjusių metų gruodžio mėnesį, Dž. Butkutė daugelį nustebino didele tatuiruote ant nugaros. „Mane teisti gali tik Dievas“ - toks užrašas puošė dainininkės kūną. Atlikėja atskleidė, kodėl jos nugarą papuošė būtent toks užrašas.

„Manau, kad esu Dievo lepinama, nes esu tiek prisidirbusi, kad jau seniai turėjau būti mirusi. Tačiau mane Dievas saugo. Dažnai verkdavau dėl apkalbų, nors ir faktai būdavo pramanyti. Buvau išvarginta apkalbų, imdavau giliai į širdį, ką apie mane kalbėdavo žmonės. Taip ir neišėjo užsiauginti storos odos. Susipažinus su Elegijumi jis mane išmokė nekreipti į nieką dėmesio. Pasakė, kad mane teisti gali tik Dievas. O aš esu tikinti“, - laidoje kalbėjo Džordana.

Džordana pamena, kad vaikystėje dainuodavo visur, kur tik papuldavo. Net gulėdama ligoninėje ji traukdavo dainas. „Labai gerai atsimenu, kaip seselės mane pasistatė ant taburetės ir liepė joms dainuoti. Buvau labai mylima šeimoje, mama leisdavo neskusti bulvių, sakydavo, kad tai gali padaryti ir kiti, o aš turiu rankytes saugoti, man juk reikės dainuoti“, - prisiminimais dalijosi Dž. Butkutė.

Atlikėja sakė, kad mokykloje mokėsi prastai. Net iš muzikos turėjo trejetą: „Manęs nemėgo muzikos mokytoja. Nežinau, kaip kiti vaikai turėjo penketus, jei jau aš trejetą.“

Neabejotinai skaudžiausia tema Dž. Butkutei yra vaikai. Pirmą kartą moteris neteko kūdikio sulaukusi vos dvidešimties metų.

Dvidešimtmetė Džordana buvo įsimylėjusi latvių dainininką Ivą Fominą. Su juo penkerius metus gyveno Latvijoje. Pora gyveno gražiame name Liepojoje prie pat jūros kranto. Tuomet Džordana su mylimuoju dainavo grupėje „Mistika“.

„Iva buvo mano pirma meilė. Po pirmos nakties su juo iškart pastojau. Jo tėvas pasakė, kad jokių vaikų čia nebus. Savo mamai taip pat nesakiau. Paverkėm abu su Ivo ir tiek. Aš pasidariau abortą. O galvojau, kad jeigu gims sūnus, tai pavadinsiu jį Deividu... Štai, Ivo dabar turi sūnų ir dukrą, o aš nieko neturiu ir niekada neturėsiu. Mano naujas albumas bus mano leliukas. Jis bus visiškai kitoks nei ankstesni“ , - laidoje „Kitaip. Su Nomeda“ kalbėjo Džordana.

Pastojusi antrą kartą ir būdama nėščia daugiau nei penkis mėnesius Dž. Butkutė nukrito nuo laiptų.

„Niekada gyvenime nepamiršiu, kaip sesutė vienoje Vilniaus ligoninių man tuomet pasakė: „Toks gražus mažylis buvo, juodais plaukučiais. Tik ištraukėme, ir iškart užsimerkė.“ Turbūt manęs labai nemėgo, jei taip pasakė. O aš iškart praradau sąmonę...“, - skaudžiais išgyvenimais dalijosi Džordana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl D. Kuolys rausta iš gėdos?