Erotikos šou surengusi burleskos šokėja E. Vaitkevičė jaučiasi neturinti nė vienos konkurentės

Dainininke, kvepalų ir kosmetikos kūrėja bei burleskos pioniere Lietuvoje prisistatanti 44 metų kaunietė Eglija Vaitkevičė antradienio vakarą Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“ surengė „Magiškos burleskos“ vakarą.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 8, 2013, 12:41 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:40 AM

Maždaug dviejų valandų aistringą programą moteris pristatė su prieš metus įkurta šokių grupe „Burleska“ ir vienu garsiausių Baltijos šalių magu ir mentalistu Nicholu Kinu.

„Magiškos burleskos“ vakaro metu savo kūrybos dainas atlikusi ir viliojančiai šokusi E. Vaitkevičė su šokėjomis publikai pademonstravo savo kūno iškilumus bei daugybę pačių kurtų ir siūtų erotika dvelkiančių kostiumų. Prie jų moterys derino svarbiausius burleskos atributus — plunksnas, vėduokles, skrybėlaites, prisegamas kojines, aukštakulnius batelius. Paskutinio pasirodymo metu šokėjos scenoje pasirodė su degančių žvakių karūnomis.

„Aš mėgstu daryti tai, ko niekas iki šiol nedarė. Man pačiai tai buvo didžiulis iššūkis. Seniai domėjausi retro, vintažo stiliais ir pagalvodavau, kad turėjau gimti prieš šimtmetį, kai damos dėvėjo korsetus, ilgas pūstas sukneles, prisegamas kojines, o plaukus puošė garbanomis“, — pasakojo E. Vaitkevičė.

Paslaptingąja moteriškumo deive save vadinanti Eglija burleska susidomėjo prieš kelerius metus keliaudama po užsienį. Šį šokį ji pasirengusi išpopuliarinti Lietuvoje, tačiau kol kas bendraminčių ji randa nedaug. „Burleska — nuostabus šokis, tačiau mūsų šalyje kol kas nepopuliarus.Todėl ir sakau, kad esu nepakartojama, nes Lietuvoje neturiu nė vienos vienos rimtos konkurentės“, — kalbėjo E. Vaitkevičė.

Kaunietė tvirtino, jog burleska išlaisvina moteryje tai, ką jai davė gamta — seksualumą ir gundytojos savybes. E. Vaitkevičės teigimu, pradėti šokti burleską turėtų ne jaunos merginos, o brandžios moterys — sulaukusios trisdešimties ir net gerokai vyresnės moterys.

Užsienyje šio šokio paslapčių mokosi net pensinio amžiaus dailiosios lyties atstovės.„Noriu pakeisti įsivyravusią visuomenės nuomonę, kad gražios ir seksualios yra tik jaunutės merginos, o vyresnės moterys seksualumą praranda. Šokant burleską moteriai nereikia visiškai nusirengti. Tai ne striptizas, o spektaklis, kuriame demonstruojamas gundymas, grožis ir moteriškumas“, — aiškino burleskos šokėja. Jos teigimu, gundyti — nėra lengvas menas. Iš pirmo žvilgsnio tai atrodo labai nesudėtinga, bet iš tikrųjų šokiui reikia fizinio pasirengimo ir lankstumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.