E. Vaitkevičės mylimasis L. Fergizas emigruoja į Ameriką

„Išvykstu gyventi į Ameriką. Į Lietuvą grįšiu, ar ne, priklausys nuo to, kaip seksis įsikurti, susirasti darbą, tvarkytis asmeninį gyvenimą“, — portalui lrytas.lt pareiškė burleskos šokėjos ir kvepalų kūrėjos Eglijos Vaitkevičės mylimuoju laikomas Laimas Fergizas.

Eglijos Vaitkevičės mylimuoju laikomas Laimas Fergizas nusprendė emigruoti.<br>M. Patašius
Eglijos Vaitkevičės mylimuoju laikomas Laimas Fergizas nusprendė emigruoti.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 11, 2013, 2:00 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:25 PM

42 metų vyras pasakojo, jog jau kurį laiką gyvenime troško rimtų pokyčių. Labiausiai jį viliojo gyvenimas svajonių mieste — Niujorke.

Kai pernai rudenį L. Fergizas laimėjo žalią kortą, jo galvoje mintys apie gyvenimą už Atlanto pradėjo suktis dar intensyviau. Vyras įniko į būsto ir darbo paieškas.

Prieš du dešimtmečius Vilniaus universitete žurnalisto profesiją įgijęs ir kurį laiką šioje srityje dirbęs L. Fergizas pastaruoju metu vertėsi iš vertėjo darbo. Kartais jis konsultuoja į Lietuvą verslo reikalais atvykstančių vokiečių įmonių atstovus, jo publikacijos retkarčiais pasirodo lietuviškuose žurnaluose.

Jis taip pat prisideda prie E. Vaitkevičės burleskos pasirodymų organizavimo. „Pragyventi iš žurnalistikos ar vertėjavimo Lietuvoje neįmanoma. Tai nėra pelningos specialybės. Amerikoje žurnalistu būti taip pat nesiruošiu. Manau, jog Niujorke pirmiausia įsidarbinsiu kokioje nors kavinėje ar klube barmenu“, — neslėpė L. Fergizas.

Kad pramoktų šio amato, vyras neseniai pradėjo mokytis viename Kauno viešbučio bare. „Įgyti barmeno darbo patirties norėjau gerokai anksčiau, tačiau daugybė bandymų buvo nesėkmingi. Mėginau bent trumpam įsidarbinti keliuose Vilniaus baruose. Tačiau išgirdę mano norą barų šeimininkai tik nusišypsodavo“, — kalbėjo L. Fergizas.

O kaip vyro meilė E. Vaitkevičei, aplink kurią sparną rėžia jau pustrečių metų? Nejaugi į užjūrį nusprendęs išvykti L. Fergizas paliks mylimąją Kaune? O gal vešis kartu? „Eglijai pirmąkart piršausi tądien, kai laimėjau žalią kortą, antrąkart — prieš keletą dienų. Kol kas jos atsakymo nesulaukiau. Galbūt todėl, kad nepadovanojau žiedo su deimantu. Kaip bus toliau, nežinau. Eglija išvyktu gyventi į Ameriką kol kas nenori“, — sakė L. Fergizas.

E. Vaitkevičė tvirtino, jog jos mintys ir planai šiuo metu sukasi ne apie Ameriką, o apie Didžiąją Britaniją. Moteris vasarą planuoja išvykti į Londoną, kur ruošiasi dainuoti ir rengti burleskos pasirodymus. Kiek tai tęsis, kaunietė nežino. „Gyvenimas viską sudėlios į vietas. Jei bus lemta, su Laimu anksčiau ar vėliau būsime drauge. Jei ne, išliksime gerais draugais“, — kalbėjo E. Vaitkevičė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.