A. Jolie suknelę įsigijusi D. Bosas: „Jei man taip nutiktų, pasielgčiau taip pat”

Neseniai labdaros renginyje aktorės Angelinos Jolie suknelę nusipirkusi verslininkė Daina Bosas, sužinojusi apie aktorės tragediją, neteko žado.

D. Bosas aukcone įsigijo A. Jolie suknelę.<br>T. Bauras
D. Bosas aukcone įsigijo A. Jolie suknelę.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 11:47 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:28 PM

„Ši žinia mane sukrėtė ir privertė susimąstyti. Visų pirma dėl to, kad liga nesirenka: ar tu gražiausia pasaulyje aktorė, ar kaimo darbininkė – toks pats likimas ištikti gali bet kurią. Perskaičiusi apie A. Jolie operaciją, susirūpinau – juk aš šioje srityje esu visiškai apsileidusi, nes nesilankau reguliariai pas gydytojus ir nesitikrinu“, – kalbėjo D. Bosas.

Daina svarsto, kiek daug išgyveno A. Jolie ir kokia stipri ji turi būti, kad ne tik tai ištvėrė, bet ir ryžosi prabilti viešai.

„Jos sprendimas logiškas. Ji – daugiavaikė mama, tad klausimas gyventi ar mirti gražiai šiuo atveju net neturėtų kilti. Jei man nutiktų kažkas panašaus, nedvejodama taip pat pašalinčiau krūtis, nes turiu tris vaikus, kuriais reikia rūpintis“, – kalbėjo A. Bosas.

Klaipėdoje gyvenanti moteris pripažįsta, kad krūtinė – labai svarbus moteriškumo ženklas. D. Bosas mano, kad A. Jolie ypač sunku turėjo būti priimti sprendimą pašalinti krūtis dėl gyvenimo draugo Brado Pitto reakcijos. Juk jis dabar savo gražiąją žmoną matys kitokią. Tačiau D. Bosas įsitikinusi: jei santykiai paremti tikromis vertybėmis – krūtų pašalinimas nebus kliūtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.