J. Valančiūnas apie savo merginą pasakoja ir vaikams

Penktadienio popietę sostinės prekybos centre „Panorama“ vyko saldus renginys. Čia Lietuvos pažiba vadinamas krepšininkas Jonas Valančiūnas pristatė specialų, organizacijai „Gelbėkit vaikus“ kurtą, saldainį.

J. Valančiūnas pristatė organizacijos „Gelbėkit vaikus“ saldainius.<br>J. Stacevičius
J. Valančiūnas pristatė organizacijos „Gelbėkit vaikus“ saldainius.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-17 18:33, atnaujinta 2018-03-06 14:48

21-erių aukštaūgis drauge su būriu mažamečių klausėsi vaikiškų dainelių, ragavo saldumynų ir ragino visus įsigyti specialiu ženklu pažymėtų saldainių, už kurių kiekvieną dalis sumokėtų pinigų vėliau atiteks organizacijai „Gelbėkit vaikus“.

Vėliau visi susirinkę vaikai galėjo J. Valančiūnui užduoti įvairiausius klausimus. Jie domėjosi krepšininko ūgiu, žaidimo subtilybėmis, šeima. Galiausiai vienas vaikas paklausė: „Jonai, ar turi merginą?“ Toks klausimas kiek suglumino krepšininką, todėl jis šyptelėjęs tiesiog nuleido akis sakydamas: „Be abejo“. Kiek vėliau jis iš kito vaiko jis sulaukė to paties klausimo ir pirmasis jam tarsi perpasakodamas J. Valančiūno žodžius tarė: „Taip, turi, Eglę.“

Ir nors J. Valančiūnas ilgą laiką slėpė savo asmeninį gyvenimą ir nenoriai kalbėdavo apie širdies reikalus, maždaug prieš mėnesį portalo lrytas.lt žurnalistams vis dėlto pavyko išsiaiškinti, kad krepšininkas šiuo metu draugauja su Seimo nario dukra Remigijaus Ačo dukra Egle. Pora iki šiol vengia žiniasklaidos dėmesio, tačiau jie drauge jau ne kartą pastebėti viešumo ir fakto, jog yra pora - nebeslepia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.