Pramogų pasaulio atstovai rinkosi į filmo „Greiti ir įsiutę 6” premjerą

Trečiadienį į kino teatrą „Vingis“ rinkosi adrenaliną mėgstantys pramogų pasaulio atstovai. Čia vyko veiksmo ir nuotykių kupino filmo „Greiti ir įsiutę 6” premjera.

„Naujosios pupytės“ narės.<br>D. Umbrasas
„Naujosios pupytės“ narės.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2013, 8:27 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:56 AM

Į išskirtinį seansą atvyko būrys žvaigždžių, tarp kurių – lenktynininkas Benediktas Vanagas ir Darius Jonušis, karštosios  „Naujos pupytės“, LNK laidų vedėjai ir „Žvaigždžių duetų“ dalyviai, aktoriai iš šokėjai.

Svečių sąrašą taip pat papildė Giedrė Talmantienė, Jonas Janušas, Oksana Pikul, Sandra Chlevickaite, Lina Rastokaitė, Agneta Gabalytė, Rosita Čivilytė, Paulius Skučas, Živilė Vaškytė, Žygimantas Stakėnas, Monika Mazaliauskaitė, Jaunius Matonis,  Gediminas Jaunius, Tadas Rimgaila, Gintarė Gureviciute, Indrė Zelbaitė, Renata Uzialkaitė, Justė Zinkevičiūtė, Vadimas Šuško ir kiti.

Dar prieš filmo premjerą „Vingyje“ vyko radiobangomis valdomų modeliukų su vidaus degimo varikliais varžybos. Vėliau visi buvo pakviesti į filmo premjerą, kurią užbaigė originalus šokio „flashmobas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.