Politikas Ž. Šilgalis po daugelio metų vėl tapo modeliu

Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Žilvinas Šilgalis (43 m.) ne kartą įrodė, kad gali ryžtis kone bet kam. Būdamas Seimo nariu vyras nutarė dalyvauti televizijos šokių projekte ir persirengęs karvės kostiumu ant parketo atlikti sudėtingus judesius. Žilvinas stebina toliau. Tik šį kartą ant podiumo.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

May 29, 2013, 7:12 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:58 AM

Sostinės senamiestyje esančio restorano „Žuvinė“ lauko terasoje sėdėję lankytojai padėjo į šoną šakutes ir nustojo valgyti, kai tik prieš savo akis išvydo podiumu žingsniuojantį politiką. Vyras pristatė prekės ženklo „CAN2“ naujausią kolekciją.

„Gyvenime aš linkęs išbandyti viską. Jis turi būti linksmas ir įdomus. Save išmėginti įvairiose srityse kiekvienam žmogui yra pravartu. Kiti galbūt kompleksuoja, o aš į gyvenimą žiūriu laisvai – su sveiku humoru“, – po kolekcijos pristatymo sakė Ž. Šilgalis.

Tiesa, pasirodymas ant podiumo Ž. Šilgaliui nebuvo pirmasis. Portalui lrytas.lt vyras pasakojo, kad studijų metais Kaune jam teko ne kartą demonstruoti drabužius. Prieš 23 metus, būdamas studentas, Žilvinas dalyvavo modelių atrankoje ir priklausė studijai „Gracija“. Politikas pamena, kad kartu su kitais šios studijos modeliais aplankė ne tik nemažai Lietuvos miestų, bet ir kaimyninių šalių: Lenkijos ir Latvijos.

Ž. Šilgalis tikino, kad po didelės pertraukos sugrįžęs ant podiumo jaudulio nejautė. Politinė veikla jį pripratino prie dėmesio, todėl televizijos kameros ir būrys fotografų jo neglumina. „Buvo smagu. Jaudulio ligą jau seniai išgyvenau“, – nusijuokė Žilvinas.

Ne visi vyrai išdrįstų pasirodyti ant podiumo stebint dailiosios lyties atstovėms ar kolegoms. Politikas mosteli ranka – savo kūno formomis jis yra patenkintas, todėl žengdamas restorane įrengtu podiumu jis jautėsi drąsiai ir užtikrintai.

„Dabar man 43 metai, aš reguliariai sportuoju, todėl savo kūno formomis esu patenkintas. Sportavau visą gyvenimą. Norint palaikyti tam tikras formas reikia prisižiūrėti. Tie, kurie savimi nesirūpina, daro didelę klaidą. Profesionaliu sportininku netapsiu, tačiau gerai jaustis niekada ne per vėlu“, – nusišypsojo Ž. Šilgalis.

Prie kostiuminių kelnių ir švarkų Žilvinas taip pat yra pratęs. Jo kasdienė veikla anksčiau ir dabar reikalauja oficialios aprangos. Galbūt todėl politikui klasikinis aprangos stilius yra kiek pabodęs.

„Svarbiausia, kad apranga būtų tvarkinga ir ją tiktų vilkėti ten, kur tuo metu esi. O visa kita yra kiekvieno fantazijos reikalas. Dažniausiai vilkiu švarką. Dabar jų pasirinkimas labai didelis. Vilkėdamas švarką vyras atrodo kur kas elegantiškiau, nei pasipuošęs megztiniu ar marškiniais. Turiu ne vieną švarką ir dėviu juos įvairiomis progoms“, – pasakojo politikas.

Ž. Šilgalis patikino, kad aprangos stiliumi išsiskirti iš minios jis taip pat nebijo. Pasipuošęs ryškiu, gėlėmis dailintu kaklaraiščiu politikas buvo pasirodęs ir savo ankstesnėje darbo vietoje – LR Seime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.