Rygoje apsivertė dideliu greičiu skriejęs milijonieriaus T. Karoso kateris

Penktadienį su draugais Latvijoje laisvalaikį leidęs verslininkas Tadas Karosas vos per plauką išvengė skaudžios nelaimės. Simboliniu pavadinimu „1822 žvėriškas greitis“ katerį turintis milijonierius išmėgino bandomąjį plaukimą Dauguvos upe, tačiau netikėtai įvykęs incidentas aukštyn kojomis apvertė visas linksmybes.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jun 16, 2013, 9:05 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:25 AM

Dideliu greičiu upe skriejęs kateris staiga tapo nevaldomas ir galiausiai apsivertė.

„Plaukėme žvėrišku, tačiau saugiu greičiu“, – patikino restoranų ir kavinių tinklą valdančios bendrovės „Čili Holdings“ savininkas T. Karosas.

Pasak jo, katerio sparnas netikėtai užkabino po vandeniu esančią kliūtį. Dėl šios priežasties kateris tapo nekontroliuojamas ir apsivertė.

„Laimė, nė vienas iš įgulos narių nepatyrė traumų ar didesnių sužalojimų. Atsipirkome lengvu išgąsčiu. Pasimaudymas buvo staigus, aštrus ir labai gaivinantis“, – lrytas.lt linksmai pasakojo T. Karosas.

Pasak jo, incidentą pastebėjo greta plaukusi įgula, ji nedelsdama susisiekė su policijos pareigūnais, iškvietė greitąją pagalbą.

„Buvome operatyviai ištraukti iš sraunios ir plačios upės vidurio. Latvių gelbėjimo tarnybos veikė nepriekaištingai – visi stengėsi padėti ir net nemalonius formalumus atliko mandagiai“, – portalui pasakojo T. Karosas.

Įvykį užfiksavo specialiosios tarnybos, T. Karosui teko nurodyti savo asmens tapatybės ir laivuojamo katerio duomenis. Nepaisant to, Latvijos policija šio įvykio nekomentuoja. Apie jį kol kas jokios informacijos neturi ir Lietuvos ambasados Rygoje atstovai.

Žinomo verslininko gyvenime skandalingų įvykių niekada netrūko: T. Karosas buvo įtariamas dėl kyšių davimo, pripažintas kaltu dėl padarytų šiurkščių Kelių eismo taisyklių pažeidimų, jam teko sėdėti ir areštinėje.

Išsiskyręs su sūnaus motina susirado perpus už save jaunesnę mylimą moterį, su kuria, rodos, gyvenimas įgavo naujų spalvų.

Kurį laiką nenuorama vadinamas verslininkas buvo pasitraukęs iš žiniasklaidos akiračio, vėliau atsidūrė dėmesio centre, kuomet savavališkai nusprendė ant daugiabučio namo stogo įsirengti baseiną, taip sukeldamas nepatenkintų kaimynų pyktį.

Portalo lrytas.lt žiniomis, drauge su verslininku plaukė ir žinomas aktorius Ramūnas Rudokas, tačiau įvykio pats aktorius nekomentuoja.

„Kažkur buvau išvykęs, tačiau seniau. Vakar jau buvau Vilniuje. Niekuo negaliu padėti, negaliu pakomentuoti. Aš – Vilniuje“, – sekmadienio popietę itin mandagiai portalui lrytas.lt telefonu kartojo R. Rudokas.

Paklaustas apie incidentą jis kultūringai atsisveikino ir padėjo ragelį.

Panašu, kad apie įvykį žinojo ir artimi aktoriaus bičiuliai.

Paklausti, kaip jaučiasi R. Rudokas, pradžioje jie nedaugžodžiavo, tačiau galiausiai išdavė: „Viskas gerai, nieko rimto neatsitiko. Jis - gyvas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.