Socialinių tinklų įžymybė M. Šalčiūtė – konkurso „Mis Lietuva 2013“ atrankoje

Devyniolikametė vilnietė Monika Šalčiūtė neapsiriboja tik socialinio tinklo „Facebook“ žvaigždės statusu. Mergina šiais metais bando patekti į konkursą „Mis Lietuva 2013“ ir pasipuošti nugalėtojos karūna.

„Mano ūgis – 163 cm. Grožio konkursuose ir pasirodymuose ant podiumo reikia aukštų merginų. Tačiau susigundžiau dalyvauti, nes savimi pasitikiu. Man – gražu ir neaukštos merginos“, - kalbėjo Monika.<br>Asmeninis archyvas
„Mano ūgis – 163 cm. Grožio konkursuose ir pasirodymuose ant podiumo reikia aukštų merginų. Tačiau susigundžiau dalyvauti, nes savimi pasitikiu. Man – gražu ir neaukštos merginos“, - kalbėjo Monika.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 17, 2013, 5:58 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:20 AM

Apie dalyvavimą gražiausios šalies merginos rinkimuose Monika galvojo jau anksčiau, tačiau tik šiais metais portale lrytas.lt pamačiusi dalyvio anketą nutarė ją užpildyti. Išbandyti savo jėgas grožio konkurse merginą ragino ir draugai. Bičiuliai tiki, kad jų draugei gali pasisekti.

„Mano ūgis – 163 cm. Grožio konkursuose ir pasirodymuose ant podiumo reikia aukštų merginų. Tačiau susigundžiau dalyvauti, nes savimi pasitikiu. Man – gražu ir neaukštos merginos“, – kalbėjo Monika.

M. Šalčiūtė tikino, kad perėjusi atranką ir patekusi į gražiausios lietuvės konkurso finalą komisiją bei žiūrovus bandytų sužavėti pademonstruodama savo talentą – gebėjimą gerai šokti.

Mergina – profesionali šokėja, jau dvylika metų atsidavusi šiam pomėgiui. Nors šiuo metu Monika daugiausia šoka klubinius šokius, patekusi į finalą šoktų sportinius, tačiau leistų sau improvizuoti – juos sumodernintų. Beliko tik susirasti gerai šokantį partnerį.

Pernai mokyklą sostinėje baigusi M. Šalčiūtė padarė vienerių metų pertrauką ir studijas atidėjo. Užtat įkūrė šokių studiją ir save realizavo ten. Mergina sakė, kad ją visada traukė tikslieji mokslai, todėl šiais metais nutarė mokslus tęsti toliau ir bandyti įgyti architektės išsilavinimą. Vilnietė žada stoti į Vilniaus Gedimino technikos universitetą.

Vaikino, kuris pavydėtų jos grožio ir aplinkinių dėmesio, ji neturi. Todėl joks stipriosios lyties atstovas jai nepriekaištaus, jei ši pateks į gražuolių konkursą. Jeigu mylimasis ir būtų šalia, ji jam neleistų kištis į asmeninį gyvenimą ir sprendimams įtakos neturėtų. „Toks jau mano charakteris“, – nusišypsojo M. Šalčiūtė.

„Mis Lietuva 2013” konkursą rengia ir transliuoja „Lietuvos ryto“ televizija. Anketas galite pildyti iki liepos 5 dienos, o dalyvių atranka įvyks liepos 7 d. Iš viso bus atrinkta 14 kandidačių. Anketas galite pildyti čia: mislietuva.lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.