Į motociklo avariją pakliuvę I. Ambrazaitė ir R. Mackevičius atsipirko mėlynėmis ir nubrozdinimais

Per „Bike Show Millenium“ koncertą laisvai krintančiais rūbais apsirengusi „Pinup girls“ narė Ieva Ambrazaitė sukėlė įtarimų – žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad dainininkė laukiasi. Vis dėlto laisvesnius rūbus I. Ambrazaitė pasirinko dėl patogumo, mat vos prieš savaitę buvo patekusi į motociklo avariją.

Paprastas pasivažinėjimas motociklu Rolandui Mackevičiui ir Ievai Ambrazaitei baigėsi šoku ir žaizdomis ant kojų.<br>V. Ščiavinskas
Paprastas pasivažinėjimas motociklu Rolandui Mackevičiui ir Ievai Ambrazaitei baigėsi šoku ir žaizdomis ant kojų.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jun 19, 2013, 1:03 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:18 AM

Paprastas pasivažinėjimas motociklu su mylimuoju Rolandu Mackevičiumi baigėsi šoku ir žaizdomis ant kojų.

„Nukentėjo tik mano kairė koja. Kitaip sakant, asfalto žymės liko ant kojytės. Dar šiek tiek rankoms kliuvo. Rolandui lygiai tas pats. Tačiau mėlynės ir nubrozdinimai anksčiau ar vėliau vis tiek dingsta. Liks koks randas, tai liks, jokio skirtumo“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė Ieva.

Dėl žaizdų ir mėlynių ant kojos dainininkė nesiryžo pakeisti koncertų grafiko. Nors koją buvo gana sunku judinti, I. Ambrazaitė vis tiek lipo ant scenos kartu su kitomis merginų grupės „Pinup girls“ narėmis. Sceninė apranga – mažai ką paslepiantys blizgantys triko ir juodo šifono suknelės.

„Aš visiškai nekompleksuoju dėl randų. Tiesą sakant, šortų nenešiojau tik pirmą savaitę. Aš niekada nebuvau ta, kuri jaudinasi dėl kiekvienos mėlynės ar rando“, – tikino jau sveikstanti I. Ambrazaitė.

Pastarosiomis savaitėmis kelyje nesisekė ne tik I. Ambrazaitei ir R. Mackevičiui. Šeštadienį sudegė pramogų pasaulio atstovų Karinos ir Sauliaus Skambinų automobilis. Dieną prieš tai Latvijoje poilsiavęs Tadas Karosas patyrė nelaimę vandenyje – apvirto jo kateris.

Kiek anksčiau naktį iš koncerto grįžtančios dainininkės Vilijos Pilibaitytės-Mios automobilis atsitrenkė į negyvą briedį, kurį prieš tai partrenkė vilkikas. Į gyvūną atsitrenkęs jos automobilis nuskriejo į skiriamąją juostą ir sustojo pievoje prie pat atitvaro.

Tiesa, visos nelaimės žinomiems žmonėms baigėsi laimingai ir medikų pagalbos neprireikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.