Burleskos šokėja E. Vaitkevičė pastebėta Londone ieškanti darbo

Burleskos šokėja, dainininkė, prabangių kvepalų kūrėja ir dviejų aukštojo mokslo diplomų, iš kurių vienas yra viešosios politikos magistro, savininkė Eglija Vaitkevičė atsidūrė darbo biržoje.

E. Vaitkevičė kantriai laukė savo eilės Londono darbo biržoje.<br>Lrytas.lt skaitytojo nuotr.
E. Vaitkevičė kantriai laukė savo eilės Londono darbo biržoje.<br>Lrytas.lt skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-06-21 12:48, atnaujinta 2018-03-05 07:37

Taip tvirtina Didžiojoje Britanijoje gyvenantis lietuvis, kuris šią savaitę naujienų portalui lrytas.lt atsiuntė nuotrauką. Joje – Londono darbo biržoje eilėje pas konsultantą laukianti 44 metų E. Vaitkevičė.

Pakalbinti ir pasiteirauti, kokio darbo moteris ieško, nepavyksta, nes jos telefonas jau kelias dienas išjungtas.

Dar pavasarį E. Vaitkevičė minėjo, jog vasarą keliaus į Londoną, kur mėgins įsidarbinti kokiame nors Londono klube ar kavinėje. Moteris planavo ne virtuvėje sukinėtis, bet šokti burleską ir dainuoti.

„Esu parengusi puikią programą, kurios metu šoku ir atlieku savo kūrybos dainas. Burleska - nuostabus šokis, tačiau mūsų šalyje kol kas nepopuliarus. Užsienyje ji žinoma ir mėgstama“, - tuomet kalbėjo E. Vaitkevičė.

Darbo užsienyje moteris ieško ne pirmąkart. Prieš dvejus metus ji pasakojo, jog Vokietijoje, Hamburgo mieste, dalyvavo pokalbyje dėl darbo rimtoje tarptautinėje žiniasklaidos kompanijoje. Tačiau moteris darbo negavo, nes jos kompetencija buvo per aukšta.

Anksčiau moteris tvirtino, jog įvairių darbo pasiūlymų sulaukia ir Lietuvoje, ir užsienyje, tačiau dėl tolimesnės savo veiklos nėra apsisprendusi.

Birželio 3-iąją E. Vaitkevičė TV3 vasaros projekte „Žiūrėk. Geras!“ pasirodė kaip tarpusavio santykių specialistė ir gelbėjo atšalusios sutuoktinių poros santykius.

Žurnalisto išsilavinimą turintis E. Vaitkevičės mylimasis 42 metų Laimas Fergizas šiuo metu Vilniuje restorane-bare „California Gourmet“ dirba barmenu. Netrukus vyras, jo teigimu, planuoja išvykti gyventi į JAV. Barmeno įgūdžiai padės jam verstis emigracijoje už Atlanto. E. Vaitkevičė su  mylimuoju už Atlanto vykti nesiruošia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.