E. Vaitkevičė: „Londone tikrai nedirbsiu valytoja, tęsiu dainininkės karjerą“

Po praėjusį savaitgalį portale lrytas.lt paskelbtos žinios, kad dainininkė ir burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė pastebėta Londono darbo biržoje, kur ieško darbo, pati moteris suskubo paneigti šį faktą. „Nesu vargšė, kuri į Londoną išvyko ieškoti valytojos ar bet kokio darbo. Lietuvoje gyvenu pakankamai gerai: turiu erdvų būstą Laisvės alėjoje, užsakymų dainuoti ir šokti taip pat netrūksta, todėl išsilaikau pati ir išlaikau dvi dukras.

Londone įsikurti besiruošiančios kaunietės teigimu, Anglijos darbo centrai yra kaip mūsų „Sodros“ atitikmuo.<br>R. Danisevičius
Londone įsikurti besiruošiančios kaunietės teigimu, Anglijos darbo centrai yra kaip mūsų „Sodros“ atitikmuo.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 25, 2013, 4:31 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:18 AM

Mano apsisprendimą išvykti skatina noras tęsti dainininkės karjerą, o Anglijoje atsiveria daugiau galimybių išgarsėti ir tobulėti. Kad galėčiau pradėti dirbti, turėjau gauti patentą ir užsiregistruoti socialinio draudimo sistemoje. Dėl to reikėjo apsilankyti viename iš Londono darbo centrų“, — tvirtino praėjusį savaitgalį po dviejų Londone praleistų savaičių į Kauną grįžusi E. Vaitkevičė.

Londone įsikurti besiruošiančios kaunietės teigimu, Anglijos darbo centrai yra kaip mūsų „Sodros“ atitikmuo. Juose užsiregistruoti privaloma visiems, kurie nori oficialiai dirbti, mokėti mokesčius, atsidaryti sąskaitą banke.

Moteris tvirtino, kad Londone ji ne tik susitvarkė dokumentus, bet ir buvo susitikusi su galimais užsakovais, vadybininkais, kuriems pristatė burleskos ir savo kūrybos dainų programą. Ji dainuoja anglų bei lietuvių kalbomis. „Mano programa sudomino ne vieno klubo savininką. Iš karto gavau kvietimų rengti pasirodymus.

Be to, įsikūrusi Londone žadu ir toliau kurti savo gamybos kvepalus bei kremus. Jiems klientų netrūksta Lietuvoje, Vokietijoje, Airijoje, žinoma, ir Anglijoje“, — sakė moteris. Viešėdama Londone E. Vaitkevičė spėjo išsinuomoti butą, į kurį keltis žada po mėnesio. Moteris už būsto nuomą jau sumokėjo pusmetį į priekį.

Burleskos šokėja tvirtino, kad įsitvirtinusi Londone ji nepamirš Lietuvos, kur žada dalyvauti įvairiuose renginiuose ir rengti savo pasirodymus. E. Vaitkevičė jau turi kvietimų dainuoti ir burleską šokti kitose šalyse.

Dar šią vasarą ji pakviesta programą parodyti vestuvėse Vokietijoje ir Indijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.