„Mis Lietuva 2013“: atrankoje K. Čapaitytė jautė įtampą

Pastaruoju metu labai sunkiai galiu apibūdinti savo emocinę būseną, didelis džiaugsmas persipynęs su nerimu ir nežinomybe. Juk esu tarp „Mis Lietuva 2013“ finalininkių.

K. Čapaitytė.<br>Asmeninis archyvas
K. Čapaitytė.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Kamilija Čapaitytė

Jul 22, 2013, 9:39 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:00 PM

Užpildyti dalyvės anketą mane paskatino draugės, pagalvojau, kad neturiu ko prarasti, visada buvau drąsi ir mėgau iššūkius. Po kurio laiko gavau laišką, kuriame buvo parašyta, kad esu kviečiama į atranką, taigi žengiau dar vieną žingsnį, atvykau į sostine.

Atrankos diena buvo tikrai ne tokia kaip visos. Kėliausi anksti ryte, į Vilnių vykau su palyda, truputi jaudinausi, nes nežinojau kas manęs laukia. Įžengusi į kambarį pamačiau labai daug gražių merginų, vienos šypsojosi, kitų akyse įžvelgiau nerimą, buvo jaučiama įtampa.

Po pirmojo etapo, kurį sėkmingai perėjau, laukė pasirodymas su bikini. Šitaip minimaliai apsirengusi gerai jaučiuosi tik pliaže, bet ne restorano terasoje, sėdint komisijai ir blyksint fotoaparatams, kojos tiesiog nevaldomai drebėjo. Renginys ėjo į pabaiga, komisija paskelbė 15 finalisčių. Pati geriausia dienos žinia buvo ta, kad aš patekau į finalą.

Tik po kurio laiko, kuomet ramiai viską apmąsčiau, supratau kas įvyko. Dabar kiekviena diena man atneša kažką naujo ir aš tuo mėgaujuosi. Mano gyvenime atsirado naujų spalvų. Internete pasirodė daugybė straipsnių ir nuotraukų, taip pat komentarų, kurių nemaža dalis neigiamų. Jau dalyvavome ir pirmojoje fotosesijoje.

Dirbome su būriu profesionalų, nuo kirpėjos iki dizainerio. Buvo nerealu. Tąkart daviau pirmąjį savo interviu. Tai buvo ilga, maloniai varginanti, bet neužmirštama diena. Dabar su nekantrumu laukiu tolimesnių pasiruošimo darbų. Viskas labai įdomu, nauja, ši didelė patirtis pravers man ir tolimesniame gyvenime. Man labai smagu ir mane labai drąsina tai, kad turiu didelį būrį žmonių, kurie mane paliko, manimi tiki. Ačiū Jums!

Rugpjūčio 15 dieną įspūdingą grožio konkursą iš Palangos tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Naujienas apie pasiruošimą konkursui „Mis Lietuva 2013“ sekite portale www.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.