I. ir A. Valinskai atskleidė, kokia turėtų būti „Mis Lietuva“

Bendraamžiai Arūnas ir Inga Valinskai (46 m.) — tobuli partneriai ne tik gyvenime. Daugiau nei prieš 25 metus susituokusi pora, išsukusi iš politikos kelio, grįžo į pramogų pasaulį ir pastaruoju metu nesiskiria net ir scenoje, rašo „Lietuvos rytas“.

Inga ir Arūnas Valinskai rinks "Mis Lietuva 2013".<br>T. Bauras
Inga ir Arūnas Valinskai rinks "Mis Lietuva 2013".<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė

2013-07-24 20:15, atnaujinta 2018-03-02 15:28

Buvęs Seimo pirmininkas neatsisako vesti renginių net ir už Atlanto, o balsingoji jo žmona vis dažniau papildo programą dainomis. Tiesa, nuo rudens Inga ne tik dainuos, bet ir spręs, kas kaip dainuoja. Kartu su savo vyru ji užims vieną vietą LNK projekto „Lietuvos balsas“ komisijoje.

„Tai ne pirmas kartas, kai būsime priversti vienytis, — juokavo pora. — Mes jau buvome du kartus susivieniję, turime du sūnus.“

Iki rudens Valinskai susivienys ir dar sykį. Garsiajai porai patikėta vesti grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalą, kurį tiesiogiai iš Palangos rugpjūčio 15-ąją transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

— Neseniai kartu lankėtės už Atlanto, kur turėjote bendrų koncertų, abu kartu tapote „Lietuvos balso“ mokytojais, o dabar dar paaiškėjo, kad kartu vesite konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalą. Neišskiriama pora tapote ne tik gyvenime, bet ir darbe?

Arūnas: Mes visada buvome vieningi, turėjome daugybę bendrų projektų. Esame kartu vedę konkursą „Misis Lietuva“.

— Kartais tokiuose renginiuose vedėjai vaidina gerąjį ir blogąjį. Kuris iš jūsų konkurso „Mis Lietuva“ finale bus blogiukas?

Arūnas: Ji bus geroji, o aš dar geresnis. Renginio akcentas — 16 merginų, pasirodysiančių scenoje. Tačiau tas, kuris užvers dalyves nepatogiais klausimais, turbūt būsiu aš.

— Jūsų žmona stengsis glaistyti situaciją?

Arūnas: Nežinau, ar glaistys, ar neglaistys. Svarbiausia vienam jausti kito petį. Per 26 metus esame puikiai susigroję. Geresnės partnerės už Ingą pasaulyje nėra.

— Ar jūsų skonis, kalbant apie moters grožį, sutampa?

Arūnas: Į šį klausimą geriau galėtų atsakyti Inga.

Inga: Jis bent iš esmės nesiskiria. Mano vyrui labiau patinka brunetės, man — irgi. Mums abiem patinka išraiškingų formų moterys. O charakterio bruožai — individualus dalykas.

— Kokia, jūsų akimis, turi būti „Mis Lietuva“?

Inga: Praėjusiais metais būdama šio konkurso komisijoje vadovavausi intuicija. Man labiau patiko kita mergina, o ne ta, kurią išrinko. Man svarbiau vidinė merginos inteligencija ir elegancija.

— Kartą pajuokavote, kad jūsų šeimoje viršesnė yra moteris. Ar tai atsispindės ir vedant konkursą?

Inga: Kadangi tai moterų renginys, ko gero, taip ir bus. Manau, kad Arūnas nesipriešins.

— Ką turi turėti graži moteris?

Arūnas: Jeigu kalbame apie išvaizdą, man moteris turi būti aukšta. Iš pažiūros ji gali būti ideali, bet kartais apninka didžiausias nusivylimas, kai mergina pradeda kalbėti. Nėra nieko baisiau už tuščiai skambantį gražų puodą. Merginos turi suprasti, kad konkursas — tik savotiškas žaidimas.

— Anksčiau esate organizavęs ir vedęs grožio konkursus, buvote jų komisijos narys. Kuo dabartiniai konkursai skiriasi nuo ankstesnių?

Arūnas: Skiriasi merginų drąsa ir sugebėjimas parodyti save. Pirmųjų grožio konkursų dalyvėms reikėjo pralaužti daug ledų. Dabar merginos jau yra pasimokiusios iš klaidų.

Šiandien dalyvėms turiu svarbų linkėjimą — atlaikyti išbandymą šlove. Sakau tai iš matytos patirties. Devynios iš dešimties „mis“ bei „vicemis“ titulus pelniusių gražuolių vėliau išsiskiria su antrosiomis pusėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.