„Mis Lietuva 2013“: V. Rezgytė pasiryžusi kovoti su kitomis gražuolėmis

Džiaugsmu ir nuostaba gyvenu visą savaitę. Smagu buvo dalyvauti atrankoje, kurioje dalyvavo daugybė merginų, visos buvo savotiškai gražios. Man labiausiai patiko mažas jauduliukas, kirbėjęs viduje, prieš žengiant į sceną.

Finalininkė Vaiva Rezgytė.<br>Asmeninis archyvas
Finalininkė Vaiva Rezgytė.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Vaiva Rezgytė

Jul 25, 2013, 1:46 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:04 PM

Atrankos rytą jaučiausi ganėtinai drąsiai ir užtikrinta savimi, bet kai išgirdau komisijos užduodamus klausimus kitoms merginoms, truputį sunerimau, tačiau man viskas pavyko puikiai, su plačia šypsena nuėjau į užkulisius, kuriuose laukiau tolimesnių rezultatų. Manau, komisijos narius sužavėjau savo nuoširdžia šypsena, natūralumu ir drąsa.

Sulaukusi galutinio verdikto iš komisijos ir išgirdusi savo vardą, buvau pakylėta ir sau pasakiau „taip ir turėjo būti“, visada save stengiuosi drąsinti, kad jausčiausi geriau ir drąsiau. Tą pačią dieną sužinojau apie rengiamą fotosesiją, jos labai laukiau, kadangi žinojau, kad su mumis dirbs profesionalai, o tai jau užtikrina kokybę.

Kadangi atostogavau Šventojoje, tai tiek į atranką, tiek į fotosesiją teko važiuoti visai į kitą Lietuvos pusę, bet net toks didelis atstumas nesugadino mano noro keltis 4 val. ryto. O pasibaigus fotosesijai galvojau, kad ją norėčiau pakartoti ir vėl, nes fotosesija buvo originali ir įsimintina.

Su mumis dirbo daugybė profesionalų, išmanančių savo darbą, tiek šukuosenos, tiek makiažas buvo labai gražūs ir nepriekaištingi, likau viskuo patenkinta.

Visa komanda buvo labai linksma, sudarė šiltą ir jaukią atmosferą, dėl to jaučiausi labai gerai, nebuvo jokių suvaržymų, nes supantys žmonės buvo tikrai linksmi, draugiški, būtent tokie, su kuriais visada norėtųsi dirbti. Dabar kiekvieną rytą pabundu galvodama ir laukdama to sunkaus repeticijų darbo, suprantu, kad tas sunkus darbas mane skatins vis labiau stengtis ir siekti tobulumo link.

Manau, kad mes, merginos, praleisdamos tiek laiko kartu, tapsime tikrai geromis draugėmis, bet, aišku, nepamiršime, kad turime kovoti kiekviena už save. Tai bus puikus ir įsimintinas, netikėtumų kupinas laikas. Tad su nekantrumu laukiu tolimesnės mūsų veiklos.

Konkurso „Mis Lietuva“ finalas vyks rugpjūčio 15 dieną Palangos vasaros estradoje. Įspūdingą renginį, tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Bilietais į konkurso finalą prekiauja „Tiketa“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.