„Mis Lietuva 2013“: G. Plaušinytės troškimas papuošti žurnalo viršelį virto realybe

Konkursas „Mis Lietuva 2013” - nuostabi patirtis. Vaikystėje visada mamai kartodavau, jog labai norėčiau save pamatyti ant žurnalo viršelio, labai džiaugiuosi, jog šiai svajonei buvo lemta išsipildyti.

Finalistė Greta Plaušinytė.<br>Asmeninis archyvas
Finalistė Greta Plaušinytė.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Greta Plaušinytė

Jul 28, 2013, 10:52 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:24 PM

Dalyvavimas konkurse buvo labai netikėtas ir neplanuotas, visai netyčia užpildžiau anketą, net tėvams nieko nesakiau. Netikėjau savo jėgomis, tad nelaukiau jokio atsakymo. Kadangi esu kaimo vaikas, vasarą retai būnu prie kompiuterio, tad konkurso rengėjai nesulaukę iš manęs patvirtinančių žinių, jog atvyksiu į atranką, bandė susisiekti telefonu, tačiau vėl veltui.

Kai jiems pavyko man prisiskambinti buvau maloniai nustebusi, tačiau nusprendžiau vis dėlto išbandyti savo jėgas. Atranka paliko didelį įspūdį, šitiek gražių merginų vienoje vietoje, man, paprastai merginai, dar nebuvo tekę matyti.

Daugybė gražuolių buvo atmestos, o tai, kad aš likau, sukėlė dar didesnį azartą eiti iki galo.

Pirmoji fotosesija buvo tai, ko aš labiausiai laukiau. Tai buvo malonus išbandymas, leidęs pažvelgti į save kitaip. Buvo labai malonu dirbti su profesionalais, kurie puikiai išmano savo darbą. Labai patiko makiažo meistrų sukurtas įvaizdis. Lauksiu daugiau tokių išbandymų, kurių rezultatai maloniai nustebina.

Konkurso „Mis Lietuva“ finalas vyks rugpjūčio 15 dieną Palangos vasaros estradoje. Įspūdingą renginį, tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Bilietais į konkurso finalą prekiauja „Tiketa“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.