„Mis Lietuva 2013“: S.Bružaitė įsitikinusi, kad nepasiekiamų dalykų gyvenime nėra

Viskas prasidėjo trečiadienio rytą. Pabudau kaip ir visada nusiteikusi įprastai darbo dienai, tačiau tos dienos popietė, kaip vėliau sužinosiu, taps lemtinga. Buvo be penkiolikos minučių vienuolikta. Stovėjau Vilniaus senamiestyje. Visur buvo ramu ir gražu, žmonės vaikščiojo neskubėdami, tačiau manyje kirbėjo nerimas. Žinojau, kad noriu pamatyti visa tai. Ir pagalvojau - nepasiekiamų dalykų gyvenime nėra, o tai - dar vienas laiptelis mano gyvenimo keliu pirmyn, todėl žengiau į viešbutį, kuriame vyko atranka.

Finalininkė Solveta Bružaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Finalininkė Solveta Bružaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Solveta Bružaitė

2013-08-06 11:06, atnaujinta 2018-03-02 03:23

Viduje stovėjo daug gražių merginų. Visos buvo atėjusios dėl to paties tikslo - būti pripažintos gražiausiomis Lietuvos merginomis. Mus pasitiko Elena Puidokaitė, geriau žinoma atlikėjos Atlantos vardu. Visos merginos, kurių buvo daugiau nei penkiasdešimt, buvo nuvestos į salę. Tuomet buvo skirtas laikas susitvarkyti ir pasiruošti. Kiekvienai iš mūsų buvo įteiktas numeris. Man atiteko penktasis. Jo nesureikšminau, bet pagalvojau, kad gerai, jog būsiu viena pirmųjų. Tai man suteikė daugiau drąsos. Dauguma panelių žvilgčiojo viena į kitą, kai kurios šnekučiavosi, tačiau įtampos nebuvo. Pagaliau atranka prasidėjo. Ji vyko viešbučio kiemelyje. Komisijos žvilgsniai skanavo merginas, matėsi, kad kai kurioms buvo iš tiesų nejauku.

Merginoms, patekusioms į antrąjį etapą, buvo užduodami klausimai. Man buvo gana smagu klausytis kitų merginų kalbų, taip pat atsakyti į man užduotus klausimus. Atrankos finale buvo paskelbtos atrinktos penkiolika pretendenčių į „Mis Lietuva 2013“ karūną, kadangi turėjau penktąjį numerį, buvau paskelbta viena iš pirmųjų, prisipažinsiu, netikėtai maloni akimirka.

Prisiminkime fotosesiją. Prieš ją visoms merginoms buvo padarytos šukuosenos, makiažas. Merginos jautėsi atsipalaidavusios, patekusios į profesionalų rankas. Pasiruošimas vyko sklandžiai ir ganėtinai punktualiai. Fotosesijos idėja buvo puiki. Kiekviena mergina galėjo jaustis patraukli ir pademonstruoti, kaip moka pozuoti prieš objektyvą. Laikas prabėgo nepastebimai greitai, nuotaika buvo pakili. Merginų veidus puošė šypsenos - viskas buvo nuostabu. Taigi, kaip jau, matyt, spėjote suprasti, konkurso pradžia nenuvylė ir suteikė tik dar daugiau smalsumo laukti tolesnės konkurso eigos.

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.