„Mis Lietuva 2013“: K.Čapaitytė aukštumų siekia biomedicinos mokslų srityje

Sveiki mieli skaitytojai. Su jumis sveikinasi Kamilija Čapaitytė, dvidešimtmetė farmacijos studentė, kilusi iš Radviliškio rajono. Augau ir gyvenau toli nuo miesto triukšmo esančiame vienkiemyje. Kadangi mano tėvai ūkininkauja, esu mergina, nebijanti darbo. Sugebėčiau ir karvutę pamelžti, ir traktorių pavairuoti. Tačiau savo gyvenimo su tuo nesieju, todėl pasirinkau biomedicinos studijų kryptį. Viena šio pasirinkimo priežasčių buvo noras padėti žmonėms. Tikiuosi baigusi mokslus būti gera savo srities specialistė.

Daugiau nuotraukų (1)

Kamilija Čapaitytė

2013-08-09 17:41, atnaujinta 2018-03-02 01:07

Atostogauju ir vasarą leidžiu gimtinėje. Nemažai žmonių mano, kad gyvenimas kaime yra nuobodus, tačiau aš taip negalvoju. Man patinka skaityti knygas gulint hamake po medžiu, žvejoti kartu su broliais ar artimų žmonių rate praleisti vakarą prie laužo, skambant gitaros muzikai.

Prieš trejus metus norėdami paįvairinti kasdienybę viename žemės sklype įkūrėme kukurūzų labirintą, kuriame kviečiame pasiklysti kiekvieną norintį. Per atostogas atrandu daugiau laiko savo hobiams. Vienas jų – maisto gaminimas. Dažniausiai ruošiu mūsų visų taip mėgstamus saldumynus: tortus, pyragus, keksiukus, per Kalėdas tradiciškai namus puošia meduolinis namelis.

Šią vasarą nusprendžiau į savo gyvenimą įnešti daugiau spalvų, pasiryžau dalyvauti konkurse „Mis Lietuva 2013“. Šiuo metu vyksta pasirengimas finaliniam renginiui. Kiekvieną dieną dirbame su nuostabia choreografe, mokomės šokių judesių, plastikos ir stipriname kūną.

Dalyvavome keliose fotosesijose, taip pat kiekvienai merginai teko pranešti orų prognozę žiniose. Visa tai man yra nuostabi patirtis ir didelis nuotykis. Labai stengiuosi kuo daugiau išmokti ir kuo daugiau pasiimti iš šio konkurso. Manau, kaip ir kiekviena dalyvė, pasvajoju apie laimėjimą, tačiau laikas parodys, kuri iš 16 dalyvių verčiausia užsidėti karūną.

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.