„Mis Lietuva 2013“: S.Burbaitė praeityje patyrė skaudžių išgyvenimų

Aš esu Simona Burbaitė, man 21-eri metai. Mano gimtasis miestas Panevėžys, tačiau dabar dirbu ir mokausi Vilniuje. Studijuoju VGTU kūrybines industrijas - ketinu įgyti komunikacijos bakalaurą. Tuo labai džiaugiuosi, nes esu komunikabili ir norėčiau dirbti srityje, kurioje būtų daug bendravimo su žmonėmis. Pirmą žingsnį jau žengiau - šiuo metu dirbu „H&M“ parduotuvėje, kurioje yra nuolatinis bendravimas tiek su klientais, tiek su kolegomis.

Finalininkė Simona Burbaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Finalininkė Simona Burbaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Simona Burbaitė

2013-08-10 08:00, atnaujinta 2018-03-02 00:56

Kai tik turiu laisvo laiko stengiuosi keliauti, pamatyti kuo daugiau vietų ir šalių. Manau, kad kelionės yra labai svarbi žmogaus gyvenimo dalis - kuo daugiau pamatai, tuo turtingesnė tavo asmenybė, prasiplečia akiratis, įgyji neįkainojamos patirties bei prisiminimų. Laisvalaikiu taip pat sportuoju, skaitau knygas. Stengiuosi puoselėti ne tik savo išorę, bet ir vidų. Esu įsitikinusi, kad labai svarbu yra mokėti mylėti save. Tik tokiu būdu galima spinduliuoti švelnumu, gerumu bei charizma.

Praeityje turėjau skaudžių ir netikėtų artimųjų netekčių. Nepaisant to, į ateitį žvelgiu su šypsena, optimizmu, nes manau, kad jei kažkas įvyksta tavo gyvenime - tam yra priežastis. Žaviuosi Motina Terese ir jos pasakytais žodžiais: „Gerieji jūsų darbai bus užmiršti rytoj. Vis dėlto darykite gerus darbus! Tai, ką jūs kūrėte metais, gali būti sugriauta per trumpą laiką. Vis dėlto kurkite! Atiduodami pasauliui, ką turite geriausio, rizikuojate likti nuogi. Vis dėlto duokite tai, ką turite geriausio!“

Dėkoju Dievui, nes turiu geriausią šeimą, nuostabų draugą ir laiko patikrinus draugus. Žmones, kurie atsiranda mano gyvenime, aš branginu, saugau ir gerbiu.

Svajonių turiu labai daug ir visos jos susijusios su šeima, sveikata, mokslais ir darbu. Tačiau stengiuosi ne bet kaip, o kryptingai jų siekti. „Mis Lietuva 2013“ konkursas - viena iš mano svajonių ir štai aš jame dalyvauju!

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.