„Mis Lietuva 2013“ dalyvė V.Rezgytė: „Mėgstu elgtis taip, kaip noriu“

Sveiki, mieli portalo lrytas.lt skaitytojai. Kaip dauguma žino, esu Vaiva Rezgytė, mergina, kilusi ir augusi nedideliame, bet nuostabaus grožio mieste Telšiuose. Kadangi esu iš Žemaitijos, turiu žemaičiams būdingų bruožų, esu užsispyrusi, drąsi, tikslų siekianti, bet miela, bei labai draugiška asmenybė.

Finalininkė Vaiva Rezgytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Finalininkė Vaiva Rezgytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vaiva Rezgytė

Aug 13, 2013, 2:22 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:34 PM

Esu ta asmenybė, kuri dėl kitų gali padaryti daug, visada visiems ištiesiu pagalbos ranką, padedu kaip tik galiu, niekada nenusisuku nuo tų žmonių, kuriems reikia pagalbos, nesvarbu ar tai bus mano artimi draugai, ar net paprasčiausiai sutikti gatvėje praeiviai, nes visada padėti kitam yra malonu, o tau ankščiau ar vėliau už tai bus atlyginta, na o jeigu ir ne, tai vis tiek ištartas nuoširdus „Ačiū“, suvirpins ir nudžiugins širdį.

Mėgstu elgtis taip, kaip noriu, ką sugalvoju, ta padarau, dalyvauju ten, kur matau save ir kur galiu atsiskleisti kaip asmenybė, tą ką Dievas duoda, kiekvieną šansą gyvenime stengiuosi išnaudoti, nes noriu gyvenimu džiaugtis ir išnaudoti kiekvieną akimirką, kad senatvėje nesigailėčiau, kad kažko nepadariau, ar nedalyvavau ten kur turėjau dalyvauti ir turėjau galimybę.

Gyvenimą noriu išnaudoti turiningai ir įdomiai, kaip sakoma: „kad vaikams būtų ką papasakoti“. Tai įrodo ir mano, nugalėtojos „Mis Telšiai“ titulas. Tai vienas svarbiausias mano gyvenimo įvykis, kuris man gyvenime įnešė daug patirties, bei gerų ir gražių emocijų, kurias ir dabar prisimenu. Mėgtu bendrauti su įvairaus amžiaus žmonėmis, su visais randu bendrą kalbą, manau todėl, kad esu bendraujanti, įdomi asmenybė, bei gera pašnekovė, nes moku visus išklausyti ir patarti.

Dalyvavimas „Mis Lietuvoje 2013“, suteikia daug įsimintinų akimirkų, kurių neįmanoma bus pamiršti, taip pat, daug džiaugsmo, bei dar didesnės sceninės patirties. Sunkus darbas, poilsio stoka, nuovargis repetuojant nuo ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro išugdė manyje stiprią asmenybę, kuri nenuleisdama rankų kiekvieną dieną vis stengiasi padaryti tai ko yra reikalaujama ir tai daryti stengiuosi geriausiai. Viskas daroma tik dėl savęs, tad viskuo, ką davė ir duoda man šis konkursas aš džiaugiuosi ir esu patenkinta.

Fotografai, vizažistai ir plaukų stilistai, su kuriais dirbome prieš keletą dienų, buvo tiesiog šaunūs, labai linksmi žmonės, su kuriais buvo labai malonu dirbti, tikiuosi dar susitiks mūsų keliai, nes tokie šilti žmonės palieka labai gerus prisiminimus ir neapsakomus įspūdžius. Žmonės su kuriais tenka dirbti visi yra labai savotiški, išmanantys savo darbą, bei sugebantys priversti šypsotis.

Mūsų vadovė Leokadija Dabužinskaitė, žmogus - vertas didžiausios pagarbos, ji visa širdimi atsidavusi darbui, keista, kad tokių žmonių dar yra, tai moteris kuri tiek metų dirba su „Mis Lietuva“ dalyvėmis, tiek visko mačiusi ir visada, kad ir kas bebūtų negerai, pasakys su šypsena veide, tai žmogus, kuris tikrai nemoka pykti ant kitų, ir kad ir kiek kartų reikės, kartos ir mokys judesių su didžiausia kantrybe.

Vadovei esu labai dėkinga už visas pastangas, rūpestį, supratimą. Visas mūsų pastangas galėsite išvysti jau šį ketvirtadienį, rugpjūčio 15 dieną, per „Lietuvos ryto“ televiziją, arba Palangos vasaros estradoje, grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ finale, tad tikiuosi jūsų palaikymo.

Mano numeris - 6, tad iš visos širdies tikiuosi, kad šis numeris man atneš sėkmę ir galėsiu toliau sunkiai dirbti, kad galėčiau tinkamai atstovauti Lietuvai „Mis Pasaulis 2013“ grožio konkurse.

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?