„Mis Lietuva 2013“: G.Plaušinytė jautriai reaguoja į pasaulyje vykstančias nelaimes

Esu Greta Plaušinytė, man 19 metų. Šiais metais baigiau Lukšių Vinco grybo gimnaziją. Mokyklą prisiminsiu su didžiausiu malonumu, nes tai buvo labai gražus laikas, kur sutikau daugybę nuostabių žmonių. Mokykloje buvau labai aktyvi, visada vesdavau renginius, šokdavau. Dėka nuostabių mokytojų, popamokinės veiklos vadovų, įsimylėjau sceną.

Daugiau nuotraukų (1)

Greta Plaušinytė

Aug 13, 2013, 11:18 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:44 PM

Jau nuo mažens esu veikli, komunikabili mergina, labai mėgstu iššūkius, vertinu kiekvieną man gyvenimo suteiktą progą. Džiaugiuosi kai turiu laisvą minutę ir galiu pabūti su savo šeima ir draugais. Labai patinka žvejoti, nes tuomet galiu atsipalaiduoti, pabūti tyloje. Savo gyvenimo negalėčiau įsivaizduoti be gamtos, dievinu mišką, tai yra kažkas paslaptingo ir neatrasto. Mėgstu keliauti, todėl labai norėčiau aplankyti kuo daugiau skirtingesnių pasaulio šalių.

Mėgstu knygas, ypač filosofines, taip pat negaliu įsivaizduoti gyvenimo be muzikos, ji mane lydi visur. Esu labai jautri, nors kartais ir atrodau šalta bei nepalaužiama, tačiau iš tiesų jautriai reaguoju į pasaulyje vykstančias nelaimes. Labai myliu savo šalį, nors kartais labai gaila, kad iš lietuvaičių dažniau išgirsi grubų žodį, nei paprastą nuoširdų „ačiū“, tačiau tai neatgraso manęs nuo meilės tėvynei.

Į konkursą „Mis Lietuva 2013“ atėjau smagiai praleisti laiką, susipažinti su naujais žmonėmis, džiaugiuosi, jog tai pavyko puikiai įgyvendinti. Pasiruošimas finalui, kuris vyks rugpjūčio 15-ioliktą Palangoje labai sunkus, tačiau tuo pačiu ir labai naudingas. Visos šešiolika merginų labai ruošiamės, dirbame nuo ryto iki vakaro, dailiname šokio, eisenos judesius. Repeticijose netrūksta ir kurioziškų nutikimų, visos labai susidraugavome, bus gaila, kai šis projektas baigsis. Manau, jog visos vienodai džiaugsimės dėl tos, kuri ir taps „Mis Lietuva 2013“.

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.