„Mis Lietuva 2013“: J.I.Steponavičiūtės bičiuliai stebisi jos pasirinkimu tapti advokate

Po pirmųjų repeticijų jau praėjo beveik kelios savaitės. Per šį laiką daug repetavome su nuostabia choreografe, mokėmės įvairių moteriškų gudrybių, išmokome to, ko iki tol nemokėjome. Teko įsijausti į orų mergaitės vaidmenį. Kai televizoriuje matydavau orų mergaites, pranešančias rytdienos orus, manydavau, kad tai vieni juokai, tačiau tai netiesa.

Daugiau nuotraukų (1)

Justina Ieva Steponavičiūtė

2013-08-13 13:41, atnaujinta 2018-03-01 23:34

Savo nuomonę visiškai pakeičiau, kai pačiai teko stoti prieš kamerą. Įgavome daug patirties, patyrėme naujų įspūdžių. Bet šiandien aš ne apie tai. Dabar norėčiau kuo išsamiau jums save pristatyti, kad geriau mane pažintumėte.

Taigi esu Justina Ieva Steponavičiūtė, užsispyrusi bei nuolat savo tikslų siekianti mergina. Taip pat esu labai meniška, kadangi augau šeimoje, kurioje mane nuo vaikystės supo menas. Galiausiai ir pati baigiau dailės mokyklą. Buvo sunku visus penkerius metus po pamokų eiti į dailės mokyklą, kai tuo tarpu bendraamžiai bėgdavo į kiemą žaisti ar šiaip užsiimdavo kokia sau patinkančia veikla. Tačiau buvo verta, nes taip savyje išsiugdžiau atsakomybės jausmą, bei, žinoma, patobulinau meninius sugebėjimus.

Esu tikra panevėžietė ir tuo labai džiaugiuosi, nes myliu savo miestą. Šiuo metu gyvenu Vilniuje, kadangi studijuoju teisę Mykolo Romerio universitete. Daugelis žmonių stebisi, kodėl pasirinkau teisės, o ne meno studijas, nes beveiki visą savo gyvenimą sieju su menu - nuolat tapau paveikslus, darau įvairius rankdarbius. Kas mane gerai pažįsta, žino, jog mėgstu ieškoti teisybės, todėl jiems nė neiškyla klausimas, kodėl noriu tapti teisininke.

Tikiuosi, kad ateityje sujungus studijų metu gautas žinias bei norą padėti žmonėms, tapsiu gera advokate.

Kaip jau minėjau, mėgstu užsibrėžti sau įvairius tikslus bei juos įgyvendinti. Taigi ir šis konkursas nėra išimtis. Žinoma, kaip ir kiekviena dalyvaujanti mergina, pasvajoju apie „Mis Lietuva 2013“ karūną, tačiau tik laikas parodys, kuri taps šia laimingąja. Na,o jums, mieli skaitytojai, kurie mane palaikote galiu pažadėti, kad pasistengsiu kuo geriau pasirodyti finale ir pateisinti Jūsų lūkesčius.

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.