„Mis Lietuva 2013” gražuolės stengsis, kad jomis žavėtųsi

Kol vienos merginos ilsisi, kitos sportuoja ir valgo tik salotų lapus.

Į grožio konkursą „Mis Lietuva 2013” daugelis merginų atėjo išmėginti savo jėgų, įgyti patirties, sutikti naujų draugų. Visos kaip viena tikina, kad dalyvavimas konkurse – daugiau pramoga, o ne išbandymas.<br>R.Tangurio nuotr.
Į grožio konkursą „Mis Lietuva 2013” daugelis merginų atėjo išmėginti savo jėgų, įgyti patirties, sutikti naujų draugų. Visos kaip viena tikina, kad dalyvavimas konkurse – daugiau pramoga, o ne išbandymas.<br>R.Tangurio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Aug 14, 2013, 12:59 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:15 PM

Mis Lietuva 2013” finaliniam renginiui ketvirtadienį, rugpjūčio 15-ąją, kiekviena dalyvė ruošiasi skirtingai. Tačiau visos sutaria jaučiančios scenos baimę, todėl didžiausias jų iššūkis – prieš žiūrovus ir komisijos narius išlikti savimi ir nesutrikti.

Vienos jų užsispyrusios ir atkaklios, kitos nuolankios ir kuklios, trečios žaismingos ir valiūkiškos. Kol viena alpsta dėl kačiukų ir šuniukų, kita nesustodama kalba apie vaikus ir būsimą šeimą, o trečia ilgisi fotoaparatų blyksčių ir mėgaujasi dėmesiu, šlove.

Į grožio konkursą „Mis Lietuva 2013” daugelis merginų atėjo išmėginti savo jėgų, įgyti patirties, sutikti naujų draugų. Visos kaip viena tikina, kad dalyvavimas konkurse – daugiau pramoga, o ne išbandymas.

Tik nedaugelis prisipažįsta, kad jų tikslas – ne dalyvauti, o laimėti. O juk kiekviena patyliukais tikisi, kad rugpjūčio 15-osios vakarą Palangos Vasaros estradoje gražiausios Lietuvos merginos karūna papuoš būtent jos galvą. Renginį tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto” televizija.

Finalinį renginį, kuriame dainuos grupės „Pop Ladies”, Linas Adomaitis „Pinup Girls”, į sceną grįžusi grupė „69 danguje”, broliai Vaidas bei Donatas Baumilos ir kiti atlikėjai, ves viena garsiausių pramogų pasaulio porų Inga ir Arūnas Valinskai.

Konkurse dalyvaujanti Solveta Bružaitė (22 m.), Seimo nario Kęstučio Daukšio žmonos Eiridos duktė, įsitikinusi, kad grožis – subjektyvus dalykas. Modeliu dirbusi mergina tikisi, kad konkurse bus vertinama ne tik merginų išvaizda, bet ir vidinis grožis.

Sportinius šokius šokanti, fortepijonu grojanti ir teisę studijuojanti mergina mano, kad dvasinių dalykų negalima nusipirkti.

Dovilė Žilinskytė (20 m.) metus gyvena Vilniuje, mat čia studijuoja teisę.

„Didžiausios mano pamokos prieš konkursą – plastiški judesiai. Po repeticijų kur kas dažniau aunuosi aukštakulnius – išmokau su jais vaikščioti”, – sakė Dovilė.

Iki konkurso finalo likus visai nedaug laiko D.Žilinskytė paniro į paprastus rūpesčius: ieško tinkamų batelių, rūpinasi suknelėmis. Ją palaiko artimieji ir vaikinas.

Pagrindinis Dovilės koziris, jos pačios manymu, yra natūralumas. Kitaip nei kai kurios gražuolės, ji nesiklijuoja blakstienų ar nagų. Ją labiausiai žavi natūralus makiažas, subtili šukuosena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.