„Mis Lietuva 2013“ konservatyvioji D.Žilinskytė sukvailioti sau leidžia tik kartais

Aš esu Dovilė Žilinskytė, gimiau ir augau Žemaitijos sostinėje Telšiuose, tačiau prieš vienerius metus įstojau į Vilniaus universiteto Teisės fakultetą ir šiuo metu gyvenu Vilniuje.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Žilinskytė

Aug 14, 2013, 1:55 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:00 PM

Visada norėjau gyventi šiame mieste, nes čia yra nuostabus senamiestis. Kadangi vienas didžiausių mano pomėgių yra apžiūrinėti gražiausias Lietuvos vietas, man šis miestas kuo puikiausiai tiko. Kai pavargstu nuo kasdienių darbų, stengiuosi atrasti laisvo laiko ir pasiėmusi karštos kavos pavaikščioti pilies gatve, nueiti iki Aušros vartų arba tiesiog klaidžioti siauromis akmenimis grįstomis gatvelėmis.

Šeimoje esu tik vienas vaikas, tačiau niekada nejutau brolių ar seserų stygiaus - man juos visada atstojo draugai. Dažnai vienturčiai vaikai būna išlepinti, tačiau griežtas tėvų auklėjimas mane išugdė kitokiu žmogumi. Esu draugiška, tačiau visada atsirenku su kuo bendrauti.

Jei susipažinusi su nauju žmogumi suprantu, kad iš jo nesužinosiu nieko naujo ar kitaip dvasiškai nepraturtėsiu, dažniausiai neplėtoju tik ką užsimezgusių santykių. Esu kiek konservatyvi, nepuolu išbandyti visko kas nauja. Keista, bet netrykštu tuo perdėtu maksimalizmu, kaip, kad dažniausiai būna jauniems žmonėms. Esu pakankamai rami, stengiuosi viską iš anksto apgalvoti. Tačiau tuo pačiu kartais ir sukvailioju.

Ne kartą teko girdėti iš aplinkinių, kad atrodau kiek piktoka. Turiu prisipažinti, kad nesu tas žmogus, kuris pirmas tiesia ranką ir pažindinasi. Gyvenime vadovaujuosi dviem posakiais: „Svarbu kokybė – ne kiekybė“ bei „Nesu auksas, kad visiems įtikčiau“. Todėl labai vertinu savo artimus žmones, nesiekiu turėti kuo daugiau draugų, vien tam, kad galėčiau pasigirti jų skaičiumi ir niekada nesiekiu kam nors įtikti.

Konkurso metu tikrai esu savimi. Tai išduoda ir šis straipsnis, kuris, spėju, šiek tiek skirsis nuo kitų konkurso dalyvių, nes jame nėra vien savęs liaupsinimas. Priešingai, čia gal net daugiau lengvos kritikos sau. Bet tuo aš ir skiriuosi iš visų merginų. Nenoriu, kad skaitytojai suprastų mane blogai – visos merginos tikrai šaunios. Bet jei kas pažiūrėtų iš šalies į mus visas kartu, tikriausiai pastebėtų, kad aš esu kaip balta varna tarp juodų. Tačiau tenka pripažinti, kad būtent dėl to aš sau ir patinku.

Tikrai džiaugsiuosi, jei mane aplinkiniai palaikys, nes žinosiu, kad jiems patikau tokia, kokia esu kasdienybėje.

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.