„Mis Lietuva 2013“ dalyvė E.Žukaitytė myli save tokią, kokia yra

Sveiki visi, kurie panoro sužinoti apie mane daugiau. Esu Eglė Žukaitytė, konkurso „Mis Lietuva 2013” dalyvė. Esu paprasta mergina, gimusi laikinojoje sostinėje Kaune. Tėvai man įskiepijo pasitikėjimą savimi, komunikabilumą ir atsakingumą. Turiu gerą humoro jausmą ir nebijau pasijuokti iš savęs. Šiuo metu studijuoju Vilniuje tarptautinį verslą ir komunikaciją, ISM vadybos ir ekonomikos universitete.

Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Žukaitytė

Aug 15, 2013, 10:29 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:43 PM

Vieniem aš simpatiška, kitiem paprasta. Vieniem pasikėlus, kitiem per aukšta. Vieniem miela, kitiem prasta, tačiau nesu aš tobula, nes tokių nėra. Dalyvauju konkurse, nes pasitikiu savim ir myliu save tokią, kokia aš esu. Nenoriu ir nesistengiu visiems įtikti, noriu būti pastebėta ir įvertinta aplinkinių žmonių, todėl aš čia.

11 dalykų, kurių gal dar nežinote apie mane:

1. Būdama 14 metų laimėjau „Ford models supermodel of Lithuania“ konkursą ir atstovavau Lietuvą pasauliniame konkurse, Amerikoje.

2. Vaikystėje bandžiau dainuoti, šokti pramoginius bei išraiškos šokius, 5 metus lankiau lauko tenisą.

3. Mano mylimiausias miestas - Barselona. Buvau jame penkis kartus ir visada noriu sugrįžti. Svajoju kada nors jame gyventi.

4. Esu 185 cm ūgio, tačiau labai mėgstu aukštakulnius.

5. Myliu vasarą, o žiema, galėčiau užmigti ilgam miegui, tačiau žinau, kad nei viena žiema nesitęsia amžinai, o po jos visada ateina pavasaris.

6. Mano moto: „Užmigusią krevetę nusineša srovė”.

7. Man didžiausia laimė gyvenime yra žinoti, kad esu mylima, o mano mylimi žmonės yra laimingi.

8. Horoskopo ženklas - vėžys. Dažnai elgiuosi atvirkščiai nei man sakoma ar patariama. Esu labai šeimyniška ir ištikima.

9. Mėgstu gerti rytinę kavą ir perversti žurnalą ar laikraštį.

10. Kartais mėgstu pabūti viena, pagalvoti apie ateitį, mane supančius žmones ir pasvajoti.

11. Gražiausias muzikos garsas- saksofonas.

Iki konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalo liko vis mažiau dienų, todėl kiekviena iš dalyvių intensyviai pluša ir ruošiasi konkursui. Aš norėčiau padėkoti žmonėms, kurie su mumis dirba ir kurie mumis rūpinasi kiekvieną dieną, o jus, mieli skaitytojai, kviečiu atvykti į Palangą, pamatyti visas dalyves gyvai arba stebėti konkursą per „Lietuvos ryto" televiziją.

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.