Po laimėto gražuolės titulo S.Burbaitei – karjeros posūkiai

Pasipuošusi „Mis Lietuva 2013“ pirmosios vicemis juosta panevėžietė Simona Burbaitė (21 m.) nelaukia turtingo princo su baltu mersedesu, kad šis jai po kojomis patiestų viso pasaulio turtus. Titulas gražuolei galvos neapsuko. Trečio kurso kūrybinių industrijų studentė įsidarbino pardavėja-konsultante.

S.Burbaitė šių metų grožio konkurse tik per plauką nepasipuošė karūna.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
S.Burbaitė šių metų grožio konkurse tik per plauką nepasipuošė karūna.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 26, 2013, 7:12 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:11 PM

Atvykus į sostinės prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ duris atvėrusią drabužių parduotuvę H&M prie kasų stovinčios dailios merginos, klientus sutinkančius su plačia šypsena, nepastebėti sunku.

Atidžiai sekę konkursą „Mis Lietuva 2013“ bene iš karto atpažino, kad liekna tamsiaplaukė yra šių metų pirmosios vicemis titulo laimėtoja, rudenį Lietuvai atstovausianti „Mis visata“ konkurse Rusijoje.

„Kadangi neturėjau didelės darbo patirties, pamaniau, kad nuo kažko vis tiek reikia pradėti. Man patinka bendrauti su žmonėmis. Kai sužinojau, kad Lietuvoje atsidarys ši parduotuvė, supratau, jog joje laukia puikios karjeros galimybės. O įsidarbinimo procesas buvo gana ilgas, net keturi etapai“, – portalui lrytas.lt pasakojo S.Burbaitė.

Iš 4000 siųstų gyvenimo aprašymų buvo atrinkta tik 100. Vienas jų – Simonos. Mergina sako, kad net neabejoja, jog 2013-ieji – jos sėkmės metai. Pildosi viskas, ko ji užsigeidžia. Tiesa, pastangų reikėjo įdėti.

Nuo rudens S.Burbaitė sugrįš į Vilniaus Gedimino technikos universitetą, kuriame studijuoja kūrybines industrijas. Būsima trečiakursė svarsto, kaip jai teks suderinti darbą ir mokslus. Negana to, netrukus prasidės pasiruošimas konkursui „Mis visata 2013“. Ar jai tai pavyks? Simona net neabejoja. Suktis kaip bitutė mergina įpratusi. „Man būtina daug veiklos!“ – nusijuokė „misė“.

Paklausta, ar parduotuvės, kurioje dirba, vadovai neprieštarauja, kad šiai teks visam mėnesiui palikti darbovietę ir išvykti į tarptautines grožio varžytuves Maskvoje, Simona patikino, kad problemų šiuo klausimu neiškilo.

„Vadovai mane labai palaiko. Esu jiems dėkinga, nes tikrai nesitikėjau tokio dėmesio ir supratingumo“, – draugiška komanda naujame darbe džiaugėsi S.Burbaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.