Gražuolės R.E.Mazurevičiūtė ir S.Burbaitė ruošiasi tarptautinėms varžytuvėms

Šių metų „Mis Lietuva“ nugalėtoja garliaviškė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (22 m.) ir grožio konkurso pirmoji vicemis panevėžietė Simona Burbaitė (21 m.) jau pradėjo pasiruošimą konkursams „Mis pasaulis“ ir „Mis visata“. Merginos suko galvas, kokiomis suknelėmis pasipuoš grožio varžytuvėse, ir spėliojo, kaip joms seksis pasirodyti tarptautinėse arenose.

R.E.Mazurevičiūtė (dešinėje) ir S.Burbaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
R.E.Mazurevičiūtė (dešinėje) ir S.Burbaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 30, 2013, 2:34 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:54 PM

Penktadienio popietę atvykusios į sostinėje įsikūrusią grožio oazę „KristiAna“ R.E.Mazurevičiūtė ir S.Burbaitė atidavė duoklę žurnalistams. Visuomenei įdomu sužinoti, kaip jaučiasi „Mis Lietuva 2013“ titulus pelniusios gražuolės.

Karūnos laimėtoja Rūta Elžbieta po kelių dienų išvyksta į Indonezijos sostinėje Džakartoje ir Balio saloje rugsėjį vyksiantį konkursą „Mis pasaulis“, o Simona jau pradėjo pasiruošimą lapkritį Maskvoje organizuojamiems „Mis visata“ rinkimams.

60 suknelių jau supakuota

Laiko pasiruošimui į Indoneziją Rūta Elžbieta turėjo vos kelias savaites. Visas sukneles, išskyrus finalinę, mergina susirado pati Kauno salonuose „Snobė“, „VVaggon Paris“, „Balta“, kelias jų pasiuvo jauna dizainerė Valerija. Garliaviškės lagaminuose jau guli 30 vakarinių ir 30 kokteilio stiliaus apdarų. Garbingiausiai sulankstyta finalinė merginos suknelė. Finale mergina pasipuoš dizainerio Juozo Statkevičiaus kūriniu. Dizaineris R.E.Mazurevičiūtei iš viso dovanojo dvi sukneles. Kaip pati šviesiaplaukė sakė, suknelės yra subtilios, tačiau labai gražios. „Su jomis jausiuosi išskirtinė“, – patikino garliaviškė.

Iš pradžių R.E.Mazurevičiūtė viešės Balio saloje. Susipažins su kitų šalių atstovėmis, dalyvaus įvairiuose labdaros renginiuose ir vakarėliuose. Kiek vėliau visos gražuolės pasiruošimą tęs Džakartoje.

Konkurse „Mis pasaulis 2013“ mergina ant scenos pasirodys pasipuošusi tautiniu kostiumu. Jis bus stilizuotas – iš šilko ir lino audinių, siuvinėtas. „Traukiantis akį ir nekasdieniškas“, – nusišypsojo Rūta Elžbieta.

Konkurso dalyvių lauks ir talentų užduotis. Tam Vytauto Didžiojo universiteto teisės studentė pasiruošusi. Rūta Elžbieta – krašto apsaugos savanorė, todėl Indonezijoje komisiją žada sužavėti kovos menų žiniomis. „Vežuosi karinę uniformą. Ja pasipuošusi virsiu „Mis slaptą jaagente“, pasikviesiu kurį nors vyrą į sceną ir parodysiu, ką sugebu“, – nusišypsojo mergina.

Talismanų Rūtos Elžbietos lagamine nebus. Ji jaučiasi stipri ir be jų.

Paklausta, ar dvidešimt septynerių vaikinas Mantas nepavydi gražuolei dėmesio, mergina patikino, kad jos mylimasis yra supratingas ir tolerantiškas žmogus. 

Stilistų pagalbos reikės

Nors išvyka į Maskvą S.Burbaitės laukia po beveik dviejų mėnesių, Vilniaus Gedimino technikos universiteto kūrybinių industrijų studentė nesnaudžia ir jau pradėjo pasiruošimą konkursui „Mis visata 2013“. Panevėžietė intensyviai ieško plaukų stilistų ir vizažistų, kurie ją galėtų pamokyti, kaip tinkamai pasidaryti makiažą ir šukuoseną. Kitaip nei daugelis kitų šalių atstovių, lietuvė į Rusiją vyks be jai padedančios komandos, todėl pasidailinti teks pačiai.

Stiliaus patarimų Simona ketina kreiptis į dizainerį Egidijų Rainį, kad šis jai patartų, kokius drabužių derinius vežtis į Maskvą, kad kiekvieną dieną atrodytų tinkamai ir išryškintų tai, ką turi geriausio.

„Rūta per „Mis pasaulis“ finalą vilkės Juozo Statkevičiaus kurta suknele. Gal ir man šis dizainerės padės. Būtų išties puiku. Tikėtina, kad kai kurios Rūtos suknelės, vilkėtos pasaulio gražuolių varžytinėse, tiks ir man, todėl jas nusivešiu į konkursą Maskvoje“, – portalui lrytas.lt sakė mergina.

Simona visai neseniai įsidarbino H&M drabužių parduotuvėje pardavėja-konsultante. Paklausta, ar jos vadovai nežada padovanoti keletą drabužių ansamblių išvykai į grožio konkursą, „misė“ patikino, kad iš jų sulauks kitokios paramos. „Viskas dar derinama“, – paslaptinga išliko S.Burbaitė.

Merginos visai neliūdina faktas, kad Maskvoje oras konkurso metu nelepins, todėl dailią figūrą teks slėpti po megztiniais ir striukėmis. „Todėl ir noriu pasikonsultuoti su stilistais Lietuvoje, kad man jie patartų, kaip vilkint pūkinę striukę sužavėti aplinkinius (nusijuokė). Tiesą pasakius, gal ir gerai, kad saulė nekaitins. Karštas oras kenkia makiažui“, – šypsojosi gražuolė.

Tikėjo savo pergale

Simona pasakojo, kad išgirdusi antrosios vicemis vardą ir pavardę net neabejojo, kad pasipuoš nugalėtojos arba pirmosios vicemis titulu. Taip ir nutiko.

„Buvau tam pasiruošusi. Kam dalyvauti tokiame konkurse, jeigu dvejoji savo jėgomis ir nesitiki laimėti? Aš buvau užtikrinta tuo, ką darau“, -– kalbėjo šių metų pirmoji vicemis.

S.Burbaitė sakė, kad džiaugiasi R.E.Mazurevičiūtės pergale ir karūnos jai nepavydi. Būtent Rūta Elžbieta ir buvo Simonos favoritė konkurse. „Ji moteriška, elegantiška, aktyvi ir charizmatiška. Rūta Elžbieta turi viską, ko reikia „Mis Lietuva“ titulo laimėtojai. Likusios dalyvės tokio įspūdžio nepaliko. Tiesa, pasakyti, kad prieš konkursą užkulisiuose ar repeticijose numanėme, kad karūna atiteks būtent jai, negaliu. Daug kam tai buvo staigmena“, – prasitarė panevėžietė.

Tėviški patarimai

Kandusis verslininkas ir vienas „Mis Lietuva“ organizatorių Benas Gudelis „misei“ paliko labai linksmo ir protingo žmogaus įspūdį. Tiek jis, tiek jo žmona Izolda Gudelis davė Simonai ir kitoms dalyvėms nemažai naudingų patarimų.

„Su Benu bendravome per atranką, dieną prieš konkurso finalą ir dabar, kai teko pasirašyti sutartį dėl vykimo į konkursą „Mis visata“. Verslininkas pasirodė šmaikštus ir žodžio kišenėje neieškantis žmogus.

Žiūriu į jį kaip į tėvą, jo patarimai puikūs. Kartu siekiame bendro tikslo, todėl turime padėti vienas kitam. Malonu, kad jaučiu visų palaikymą“, – portalui lrytas.lt sakė S.Burbaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.