E.Dragūno apgauta žagarietė atgavo viltį

Grupės „Sel“ lyderio Egidijaus Dragūno apgauta vėžiu serganti Danutė Malakauskienė atgavo viltį. Ją finansiškai parėmė televizijos laidų vedėja Asta Stašaitytė ir politikė Živilė Pinskuvienė.

Dainininkas E.Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dainininkas E.Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2013, 12:49 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 9:13 AM

Atėjusi į laidos „Yra kaip yra“ filmavimą D.Malakauskienė papasakojo savo jautrią istoriją – žagarietė su dukra gyvena tik iš pašalpų, tad maisto papildams ji tiesiog neturi pinigų. Gimdos kaklelio vėžiu sergančiai moteriai šie papildai būtini.

E.Dragūnas buvo žadėjęs, kad jo paramos fondas padės Danutei. Deja, pinigų moteris taip ir negavo.

Laidos „Yra kaip yra“ vedėja A.Stašaitytė nevyniojo žodžių į vatą ir patikino, kad padovanos Danutei 500 litų. Jos pavyzdžiu pasekė ir milijonierė Ž.Pinskuvienė.

„Lygiai tą pačią ligą išgyveno mano šeima. Atiduosiu viską, kas mano piniginėje yra. Manau, bus nemaža suma“, - sakė susigraudinusi Ž.Pinskuvienė.

D.Malakauskienei ryklio kremzlių ekstrakto papildus reikės vartoti dar vienerius metus. Maisto papildų kaina vienam mėnesiui siekia 540 litų.

Laidos kūrėjai susisiekė su E.Dragūnu, tačiau dainininkas tikino apskritai nepažįstantis jokios Danutės. Panašu, kad atlikėjo atmintyje yra spragų, nes kiek anksčiau jis kalbėjo kiek kitaip.

„Fondo darbuotojai pražiūrėjo... Nereikia čia man dabar lipti ant sąžinės. Ta moteris ne taip blogai gyvena, yra žymiai skurdesnių, nepriteklių kamuojamų gyvenimų. Mano fondo parama nukreipta sergantiems vaikams. Baisiausia, kad žmonės gali pirkti prabangius telefonus, bet ne padėti sau. Todėl įkyriai ir lenda, nors sau padėti ir patys išgali. Būtų kitaip, gyventų kukliau. Todėl ne mano ir ne mano fondo reikalas tos moters bėdos“, – Joniškio rajono laikraščiui „Sidabrė“ sakė E.Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.