Žinomi Lietuvos žmonės pasirašė sporto mylėtojų priesaiką

Antradienio rytą sporto ir sveikatingumo klube „Impuls“ žinomi pramogų pasaulio žmonės – Kristina Ivanova, Ingrida Kazlauskaitė, Livija Gradauskienė, Dileta Meškaitė iš grupės „4 Roses“, Paulius Skučas bei Eimutis Kvoščiauskas – pasirašė viešą sporto mylėtojų priesaiką, pasižadėdami savo jėgas ir mintis skirti sveikos gyvensenos idėjos skleidimui visuomenėje. Lietuvos įžymybės ruošiasi artėjančiam sporto savaitgaliui sostinėje – rugsėjo 28 d. čia vyks jau trečioji „Vilniaus Sporto mugė“ ir pirmąkart Lietuvoje organizuojamas pasaulinis sporto festivalis „NIKE konvencija, įkvėpta IMPULS“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2013, 5:28 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:44 AM

„Sportas mano gyvenime užima labai svarbią vietą, – teigė grožio studijų „Kristina“ vadovė Kristina Ivanova. – Net studijų metu baigiamajam darbui buvau pasirinkusi temą apie fizinį aktyvumą. Atlikusi tyrimą supratau, kad žmonės nėra linkę užsiimti aktyvia veikla, todėl man labai džiugu, kad pagaliau ir Lietuvoje turėsime sporto festivalį, kuris atkreips visuomenės dėmesį ir leis iš naujo atrasti sportą, džiaugtis pagerėjusia fizine būkle ir kokybišku gyvenimu“.

Susirinkę sporto renginių organizatoriai ir žymūs žmonės iškilmingai, pasirašydami specialią priesaiką, pasižadėjo ne tik skleisti aktyvios gyvensenos idėjas visuomenėje, tačiau sportiniu entuziazmu užkrėsti ir aplinkinius. „Tikimės, kad žinomų žmonių pavyzdžiu paseks ir priesaiką pasirašys visi renginio dalyviai. Tai padaryti jie galės sporto festivalio metu,“ – sakė viena renginio organizatorių, „Nike“ prekės ženklo atstovė Lietuvoje Milda Monstavičiūtė.

„Džiaugiamės, kad šiais metais prie „Vilniaus Sporto mugės“ prisijungė ir pasaulinis sporto renginys. Tikime, kad sutelktos pajėgos padės visuomenei įskiepyti meilę sportui bei sveikam gyvenimo būdui,“ – sakė VšĮ „Sveikas miestas“, organizuojančios „Vilniaus Sporto mugę“, direktorius Mantas Paulauskas.

Aktyviai gyventi ir džiaugtis sporto teikiama nauda ragino ir konferencijos bei „NIKE konvencija, įkvėpta IMPULS“ vedėjai – Paulius Skučas ir Livija Gradauskienė, teigdami, kad žmogui tereikia impulso – įkvėpimo, skatinančio neatidėlioti ir sveikata pasirūpinti tuoj pat. Sporto ir sveikatingumo klubų „Impuls“ direktorius Vidmantas Šiugždinis renginio svečiams pažadėjo nenuobodžią programą, pritaikytą įvairią veiklą mėgstantiems žmonėms: nuo energingosios zumbos, aerobikos ir step‘o iki atpalaiduojančių jogos bei pilates užsiėmimų. V. Šiugždinis džiaugėsi, kad į konvenciją mielai atvykti sutiko ir tokie pasaulyje pripažinti treneriai kaip Salvatore Panebianco, Lorenzo Sommo bei Irene Pallares, kurie savo treniruočių metu nepalieka abejingų.

„Vilniaus Sporto mugės“ metu lankytojai bus kviečiami susipažinti su įvairių sporto klubų, būrelių veikla, pabendrauti su treneriais, klausytis teminių paskaitų, pamatyti naujoves sporto prekių ir įrangos srityje. Šalia vyksiančiame sporto festivalyje „NIKE konvencija, įkvėpta IMPULS“ dalyvaus geriausi Europos treneriai, vesiantys 17 įvairių treniruočių – nuo energingosios zumbos ar step‘o šokio treniruočių iki atpalaiduojančių protą ir kūną jogos bei pilates užsiėmimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.