Po skyrybų išgražėjusi D.Tamošiūnaitė išbandė kelis grožio receptus

Radijo ir televizijos laidų vedėja, o dabar – ir serialo „Moterų laimė” aktorė Daiva Tamošiūnaitė (47 m.) raukšleles ant kaktos vadina skyrybų palikimu. Atsitiesti po skyrybų su buvusiu Seimo nariu Dainiumi Budriu (37 m.) jai padėjo ne tik draugai, bet ir grožio specialistai.

„Pasitempti ir pasidažyti verčia pagarba žmonėms, kurie mato mane ekrane. Nenoriu išgirsti komentarų, kad esu pilka pelytė”, – kalbėjo pašnekovė.<br>T.Bauro nuotr.
„Pasitempti ir pasidažyti verčia pagarba žmonėms, kurie mato mane ekrane. Nenoriu išgirsti komentarų, kad esu pilka pelytė”, – kalbėjo pašnekovė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Oct 23, 2013, 7:47 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:34 PM

Gyvendama su Dainiumi Daiva grožiui skirdavo mažiau dėmesio. Nors visiškai apsileisti jai neleido aktorės profesija.

„Pasitempti ir pasidažyti verčia pagarba žmonėms, kurie mato mane ekrane. Nenoriu išgirsti komentarų, kad esu pilka pelytė”, – kalbėjo pašnekovė.

Buvęs vyras jai niekada nėra sakęs, kad yra negraži, per stora ar netinkamai apsirengusi.

„O juk yra moterų, kurios tokius priekaištus girdi kasdien! Manau, papildomi kilogramai nepakeičia žmogaus, tad jis nusipelno tiek pat meilės. Vis dėlto patikti sau irgi svarbu.

Savo raukšleles ant kaktos vadinu skyrybų raukšlėmis. Pirmą kartą jas pamačiau po savo didžiųjų išgyvenimų. Jų yra ir dabar. Tik stebiu, kad nebegilėtų”, – kalbėjo moteris.

Daiva gailisi, kad anksčiau retai užsukdavo pas grožio specialistus. Investuoti į išvaizdą reikėjo tuomet, kai tų raukšlelių nebuvo.

„Reikėjo prisižiūrėti iki 40-ies! Reikėjo netepti ant nosies bet ko, nuolat odą drėkinti. Viso to nedariau. Susigriebiau tik dabar ir per vėlai, kai oda pradėjo sausėti ir smukti. O kol ji buvo graži, nemaniau, kad reikia ją kruopščiai prižiūrėti”, – kalbėjo D.Tamošiūnaitė.

Daiva „Stiliui” prasitarė, kad susirūpinti grožiu ją paskatino ir skyrybos. Sunkiai jas išgyvenanti moteris visą vasarą praleido Vilniuje, mat čia buvo ją palaikantys draugai, čia jautėsi ramiau, čia ji ėmė lankytis pas grožio specialistus.

„Du ar trys kartai per savaitę – ir jau turi mažiau laiko gailėtis savęs, ir atrodai gražesnė. Tai puiki investicija”, – džiaugėsi D.Tamošiūnaitė.

Aktorė išbandė ozono terapiją, japonišką veido masažą, o liekninamąjį kūno masažą derino su sportu.

„Žinoma, nesitikėjau po šių procedūrų atsibusti atjaunėjusi! Tai turiu daryti nuolat.

Jei norėčiau rezultato čia ir dabar, būčiau susigundžiusi botoksu ar plastikos chirurgija. Tačiau kol kas bandysiu būti gražesnė švelnesniais būdais”, – kalbėjo Daiva.

D.Tamošiūnaitė jau seniai pritaria posakiui, kad grožis reikalauja aukų. Jei moteris nori būti viliotoja, ji turi tinkamai rengtis. Aukštakulnius, kad jie būtų patogūs, Daiva matuojasi labai kruopščiai. O jei randa, avi ilgai.

„Turiu kelias poras ir tik stovimų batų – tokių, kurie gražūs, bet su jais galiu tik stovėti, o ne eiti”, – kvatojosi D.Tamošiūnaitė.

Grožio ir stiliaus pojūtį Daiva stengiasi įskiepyti ir savo 11-metei dukteriai Adelei. Mergaitė nagus prašo nulakuoti juodai, o ne rožine spalva.

Po skyrybų D.Tamošiūnaitė labiau rūpinasi ne tik grožiu, bet ir maistu – vengia saldumynų, o tortą jai atstoja silkė. Žuvį labai mėgstanti aktorė jos visuomet turi šaldytuve. Dažnai ji ruošia ir dietinius troškinius su lašeliu aliejaus.

„Kartais norisi cepelinų, bet jų sau leidžiu retai. Nesu jų gaminusi!” – juokėsi pašnekovė.

Plačiau apie tai skaitykite žurnale „Stilius”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip ruošiamės sabotažams ir diversijoms?