Antro vaikelio su žmona susilaukęs A.Chošnau: „Pavadinsime dukrą Izabele“

Dainininko Alano Chošnau ir jo žmonos Valdos Ruškelytės šeimoje – džiugios nuotaikos. Pora ketvirtadienį susilaukė mergaitės. „Gimė dukrytė Izabelė Chošnau“, – neslėpdamas pakilių emocijų portalui lrytas.lt komentavo Alanas. Hebrajiškas vardas kilęs iš ispanų ir portugalų vardo Elžbieta, kurio reikšmė šifruojama žodžiais „prisiekiu dievu“.

Praėjusių metų lapkritį pora po ilgos pertraukos pasirodė viešumoje - jie atvyko į dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo renginį.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Praėjusių metų lapkritį pora po ilgos pertraukos pasirodė viešumoje - jie atvyko į dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo renginį.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2013, 11:11 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:40 PM

Pasak Alano, gimdymas praėjo sklandžiai, žmona jaučiasi labai gerai. „Esu labai laimingas, viskas tiesiog puiku“, – sakė atlikėjas. Sutuoktiniams tai jau antrasis vaikas, pora taip pat augina pusantrų metukų sūnų Augustą Alaną.

Anksčiau pramogų pasaulio linksmybių nevengdavęs dainininkas Alanas šiandien – itin retas vakarėlių svečias. Žiniasklaidos dėmesio atlikėjas vengia jau nebe pirmus metus, tačiau po to, kai 2011 metų rudenį slapta vedė gyvenimo draugę Valdą ir pernai vasarį sulaukė gandrų, tyliai dingo iš akiračio.

Jau po kelių mėnesių dainininkui tėvystę teks derinti su vėl į jo gyvenimą grįžusia muzikine veikla. 2014 metų vasario viduryje iš naujo atgimusios „Naktinės personos“ surengs grupės turą „Po 20 metų“. Pasak koncertų rengėjų, didžiuosiuose Lietuvos miestuose vyksiantys pasirodymai turėtų tapti vienu ryškiausių pastarojo meto muzikinių įvykių Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.