Verslininkas B.Gudelis įsitikinęs - grožio konkursuose šalies dydis nieko nelemia

Maskvoje praėjusį savaitgalį vykusį „Mis visata 2013” konkursą prie televizoriaus ekrano stebėjo ir lietuvės Simonos Burbaitės pasirodymo laukė „Mis Lietuva“ organizatorius, „Fragrances International“ vadovas Benas Gudelis. Verslininkas tikino, kad mūsų šalies atstovės pasirodymu yra patenkintas, o verkšlenti, kad mažų šalių atstovės nepatenka į finalinį šešioliktuką, nėra ko – Rusijos ar Prancūzijos gražuolės taip pat neprasibrovė į antrąjį etapą.

S.Burbaitės pastangas garsinti savo šalį verslininkas vertina palankiai. Į Simoną ir į pačią Lietuvą dėmesys buvo atkreiptas.<br>T.Bauro nuotr.
S.Burbaitės pastangas garsinti savo šalį verslininkas vertina palankiai. Į Simoną ir į pačią Lietuvą dėmesys buvo atkreiptas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-11-13 15:58, atnaujinta 2018-02-20 09:52

„Mis visata“ organizatorius Donaldas Trumpas garsiai žadėjo, kad šios gražuolių varžytuvės bus vienos įspūdingiausių istorijoje. Matę ne vieną ir ne du grožio konkursas gali drąsiai sakyti, kad perdėtos pompastiškos čia nebuvo. Konkursas suorganizuotas gerai, tačiau apsieita be iš koto verčiančių dalykų. Tam pritaria ir B.Gudelis.

„Viskas priklauso nuo šalies, kuriame organizuojamas šou. Jungtinėse Amerikos Valstijose jis būtų surengtas vienaip, Brazilijoje dar kitaip. Dabar Rusija papuola tarp pagrindinių šalių ir jie tikslingai garsina savo šalį. Gerai būtų ir Lietuvoje surengti tokį šou“, - portalui lrytas.lt sakė verslininkas.

B.Gudelis pridūrė, kad nieko neįmanomo nėra – svarbu turėti noro. Pasaulyje yra tik dvi oficialios gražuolių varžytuvės, tai - britų organizuojamas „Mis pasaulis" konkursas ir amerikiečių „Mis visata". Visa kita tik kopijos.

„Mis visata“ konkurse Lietuva dalyvavo tik antrą kartą. Tarkime, kaimyninė Latvija vis dar negauna licenzijos jame dalyvauti. Kaip ir nemažai kitų šalių, todėl vien tai yra pasiekimas, kad mūsų šaliai suteiktas šansas jame pasirodyti.

„Į „Mis visata“ konkursą, kaip ir į olimpiadą, sunku papulti. Konkurso organizatoriai daro didelę atranką ir viskas turi vykti pagal taisykles. Kelios šalys šiais metais, dėl tam tikrų niuansų, buvo diskvalifikuotos. Esame viena iš 86-ių šalių, turinti galimybę jame dalyvauti. Jau vien todėl verta savimi didžiuotis“, - įsitikinęs B.Gudelis.

S.Burbaitės pastangas garsinti savo šalį verslininkas vertina palankiai. Į Simoną ir į pačią Lietuvą dėmesys buvo atkreiptas. Ne kartą ir ne du lietuvė bendravo su milijardieriumi D.Trumpu, į mūsų šalies gražuolę krypo ir TV kameros. O tai malonu ne tik pačiai S.Burbaitei, bet ir visai Lietuvai.

Šių metų visatos gražuolė, venesuelietė Gabriela Isler verslininkui - verta karūnos. Pasak jo, ir dar kelios merginos, tarp jų ir Ispanijos atstovė, galėjo pasipuošti nugalėtojos juosta.

„Komisijai teko sunkus darbas, nes būtent jie sprendė, kas nugalės. Sudėtingiausia išrinkti penketuką. Tokiuose konkurse neįžvelgiu jokios politikos, todėl sakyti, kad Lietuva neperžengia kitų etapų dėl to, kad yra maža, nesąmonė. Puerto Rikas už Lietuvą mažesnis, tačiau jo atstovė į finalinį šešioliktuką pateko. Tuo tarpu šalies, kurioje vyko šou, gražuolė liko už antrojo etapo ribų“, - kalbėjo B.Gudelis.

Pasak „Mis Lietuva“ konkurso organizatoriaus, renkant nugalėtoją svarbu ne tik grožis. Nemažiau imponuoja ir vidinis nusiteikimas konkursui, savęs pateikimas, galų gale laikysena.

Nemažai konkurse dalyvavusių merginų atvirai kalbėjo apie plastines operacijas, kurioms ryžosi prieš šou Maskvoje. Karūnos laimėtoja irgi neslėpė pasitobulinusi išvaizdą pas plastikos chirurgus. Kaip ir dalis likusių gražuolių.

„Lietuvoje moterys yra gražios ir be plastinių operacijų. Jeigu Dievas nesugebėjo gražios moters sukurti, tai ką jau kalbėti apie žmogų... Kiekviena moteris yra savotiškai daili. Ne lūpų ar krūtinės dydis suteikia moteriai žavesio. Svarbu visuma ir spindėjimas iš vidaus“, - sakė B.Gudelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.