Susituokusios „Pinup Girls“ narės I.Ambrazaitės pirštą papuošė devyni briliantai

Gruodžio 7-oji tapo išskirtine diena radijo ir „Lrytas.tv" laidos „Provokacija!“ vedėjui Rolandui Mackevičiui bei grupės „Pinup Girls" narei Ievai Ambrazaitei. Druskininkuose pora sumainė aukso žiedus.

Ieva ir Rolandas oficialiai tapo šeima.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Ieva ir Rolandas oficialiai tapo šeima.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 7, 2013, 3:07 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:41 PM

Vestuvių dieną nuotaka pasipuošė mados namų „Tiulio fėjos" vestuvine suknele.

Mergina niekada, net būdama maža mergaitė, nesvajojo apie pūstą nuotakos suknelę. „Visada maniau, kad ši dviejų žmonių šventė turi būti kukli, jauki, kuri jiems liktų atmintyje. Noriu, kad mūsų su Rolandu šventėje būtų tik patys artimiausi šeimos nariai. Be jokios pompastikos ir bambančių tetų, kad muzika per garsi. Tikiu, kad tokią sau ir susikursime", - prieš vestuves kalbėjo I.Ambrazaitė.

Kaip portalui lrytas.lt sakė mados namų „Tiulio fėjos" dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, vestuvių detales pora kruopščiai saugojo - svarbią dieną norėjo išvengti visuomenės dėmesio.

Portalo lrytas.lt žiniomis, pora pasirinko klasikinius, dviejų spalvų - balto ir rausvo aukso žiedus. Ievos žiedą puošia devyni, aukštos klasės briliantai. Prieš kelias dienas portalo lrytas.lt žurnalistai Ievą pastebėjo išeinančią iš juvelyrikos galerijos „Premiere". Paklausus šios galerijos vadovės Viktorijos Jonutytės, ar pora pas juos užsisakė vestuvinius žiedus, moteris patvirtino faktą. „Ieva ir Rolandas derino moderną ir klasiką. Jų vestuvinių žiedų idėja buvo labai įdomi. Džiaugiamės, kad mums ją pavyko puikiai įgyvendinti, nors buvo sudėtinga. Žiedai patogūs ir išskirtiniai", - sakė V.Jonutytė.

Ievą ir Rolandą netrukus turėtų aplankyti gandrai - atlikėja laukiasi judviejų pirmagimio. Tai ir paspartino poros vestuves.

Sužinojusi apie nėštumą Ieva paliko grupę ir nutarė atsiduoti šeimai.

Žurnalui „Stilius" I.Ambrazaitė yra sakiusi, kad Rolandas jos gyvenimą apvertė aukštyn kojomis.

„Ta meilė stiprėja kiekvieną dieną. Ir ji daug ko išmoko. Pirmiausia gerbti vienam kitą. Mokėti kasdienybėje nepaskandinti ir nuolat matyti mažus dalykus, iš kurių susideda didelis stebuklas. Juk tiek nedaug reikia, kad artimą žmogų priverstum šypsotis – smulkmenos, kurią jis ilgai prisimins. Kai apsigyvenome kartu su Rolandu, kone kasdiene tradicija tapo palikti vienas kitam mielus raštelius. Juk taip gera atsibudus ryte ant šaldytuvo rasti priklijuotą žinutę, kurioje vos vienas žodis „myliu” arba „jau pasiilgau”.

Mūsų laikas kartu – vėlus vakaras. Net ir vėlai vakare mėgstame išeiti pasivaikščioti, ruošiame skanią vakarienę, žiūrime savo serialus.

Ir vaikystėje, ir dabar man svarbiausia – šeima. Tik vaikystėje tai buvo mama, tėtis, sesė ir brolis. Dabar šeima – ir būsima naujoji. Dėl šeimos galėčiau atsisakyti daug ko, su ja kasdien tobulėju ir mokausi", - kalbėjo Ieva.

Mergina su tuometiniu sužadėtiniu Rolandu ne kartą kalbėjo apie vaikus – kiek jų nori, kokius duotų vardus.

„Pradėjome kalbėtis praėjus vos porai mėnesių nuo mūsų pažinties. Tikrai norėčiau daug vaikų! Tačiau juk sakoma, kad ne mes renkamės vaikus, o jie – tėvus. Tad kada jų turėsime, žino tik Dievas", - tikino I.Ambrazaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.