A.Chošnau su žmona Valda sūnaus ir dukros nepatiki auklėms

Bemiegės naktys ir mažylių verksmas dainininkui Alanui Chošnau itin didelių vargų nekelia. Grupės „Naktinės personos“ vokalistui tėvystė kelia tik malonius jausmus. Alanas suspėja ne tik daug laiko praleisti su sūnumi Augustu Alanu ir dukra Izabele Atėne, bet ir ruoštis būsimiems koncertams.

„Visi natūralūs dalykai, kurie ištinka atėjus vaikams į šį pasaulį, aplankė ir mūsų šeimą. Nėra paprasta auginti vaikus, tačiau jie suteikia labai daug džiaugsmo“, - šypsojosi Alanas.<br>T.Bauro nuotr.
„Visi natūralūs dalykai, kurie ištinka atėjus vaikams į šį pasaulį, aplankė ir mūsų šeimą. Nėra paprasta auginti vaikus, tačiau jie suteikia labai daug džiaugsmo“, - šypsojosi Alanas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Dec 11, 2013, 7:53 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:08 PM

Pastaruosius metus Alanas – itin retas svečias vakarėliuose. Tikėtina, kad linksmybes iki paryčių muzikantas jau seniai pamiršo.

Prieš dvejus metus susituokęs su mylimąja Valda – buvusio premjero Adolfo Šleževičiaus žmonos Janinos dukra, atlikėjas atsidūrė toli nuo pramogų pasaulio. Po slaptos vestuvių ceremonijos Rygoje jo gerbėjus netrukus apskriejo žinia, kad Alanas ir Valda susilaukė pirmosios atžalos. Jiems gimė sūnus Augustas Alanas.

Ir štai, šių metų lapkričio pradžioje Alano ir Valdos šeimoje – dar vienas mažylis. Pora džiaugiasi dukros Izabelės Atėnės krykštavimu.

Kalbėdamasis su portalu lrytas.lt A.Chošnau sakė, kad jam ir žmonai vaikai suteikia begalinę laimę, nors pripažino, kad atžalas nėra lengva auginti. Tam turbūt pritartų daugelis tėvų.

„Visi natūralūs dalykai, kurie ištinka atėjus vaikams į šį pasaulį, aplankė ir mūsų šeimą. Nėra paprasta auginti vaikus, tačiau jie suteikia labai daug džiaugsmo“, - šypsojosi Alanas.

Dainininkas sakė, kad bent jau kol kas išsiverčia be auklės pagalbos ir dukra bei sūnumi rūpinasi patys.

Net ir A.Chošnau bičiuliai stebisi, kaip atlikėjui pavyksta suderinti repeticijas įrašų studijoje ir pasiruošimą vasario mėnesį vyksiantiems „Naktinių personų“ koncertams didžiausiuose šalies miestuose. O namuose juk dar laukia žmona ir du vaikai...

Alanas tik nusijuokia: „Suspėju. Viskas įmanoma“.

A.Chošnau tikisi, kad visai netrukus jo muzikinė veikla nusidrieks ir į kitas užsienio šalis. Tarptautinės kompanijos „Big Screen Entertainment Pty Ltd" vadovė, verslininko Žilvino Grigaičio žmona Elle Martin-Grigaitis rūpinsis atlikėjo populiarinimu svečiose šalyse bei galimybe savo įrašus parduoti internetinėje „iTunes" svetainėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.