Trisdešimtmetį švenčianti O.Pikul-Jasaitienė: „Sveika įžengusi į patį gražiausią moters amžių“

Grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė švenčia trisdešimtmetį. Praėjusią vasarą už krepšininko Simo Jasaičio ištekėjusi moteris dėl bėgančių metų visai neišgyvena. Pasak jos, tai pats gražiausias moters amžius.

Penktadienį Oksana jubiliejaus nešvęs, mat vakare turi koncertą sostinėje, tačiau rytoj jį paminės su šeima ir bičiuliais.<br>T.Bauro nuotr.
Penktadienį Oksana jubiliejaus nešvęs, mat vakare turi koncertą sostinėje, tačiau rytoj jį paminės su šeima ir bičiuliais.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 12:51 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:32 PM

„Oplia! Man 30! Sveika įžengusi į patį gražiausią moters amžių!“, - gimtadienio dieną savo socialiniame tinkle „Facebook“ užsirašė O.Pikul-Jasaitienė.

Penktadienį dainininkė jubiliejaus nešvęs, mat vakare turi koncertą sostinėje, tačiau rytoj jį būtinai paminės su šeima ir bičiuliais.

Dainininkės mama – Laimutė Pikul dukrai jau padarė gimtadienio staigmeną. Dukros namų langus papuošė naujomis užuolaidomis. „Mano mamukas pati nuostabiausia! Pareinu namo, o čia - naujos užuolaidos! Ačiū! Tu nuostabi! Ir tavo siurprizas, ir dovana nereali! Myliu savo mamą!“, - socialiniame tinkle skelbė Oksana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.