Skandalingi garsių moterų bučiniai atnešė ir šlovę, ir apkalbas

Kiekviena kino ar muzikos apdovanojimų ceremonija yra puiki proga sužibėti talentingiausiems. Štai mažesniu talentu apdovanotieji ar dar kritikų nepastebėtieji aplinkinių dėmesį bando prikaustyti iššaukiančiu elgesiu. Tarp tokių artistų - dar tik populiarėjančios merginų grupės „Mochito“ merginos Justina Jančiauskaitė ir Gabija Sruogiūtė. Į svarbiausius Lietuvos muzikos apdovanojimus M.A.M.A. 2013 jos atėjo apsirengusios peršviečiamais kostiumais. Be to, ant raudonojo kilimo merginos nusprendė viena kitą apdovanoti prancūzišku bučiniu.

Mažesniu talentu apdovanotieji ar dar kritikų nepastebėtieji aplinkinių dėmesį bando prikaustyti iššaukiančiu elgesiu.<br>„LR“ montažas
Mažesniu talentu apdovanotieji ar dar kritikų nepastebėtieji aplinkinių dėmesį bando prikaustyti iššaukiančiu elgesiu.<br>„LR“ montažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 6:40 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:14 PM

„Ir gražiai atrodyti, ir gerai dainuoti sugeba daug žmonių. Norint pasiekti populiarumą, reikia imtis išskirtinių iššūkių. Nemanau, kad tai, ką darome mes, Lietuvoje daro kas nors kitas“, - „Lietuvos rytui“ yra sakiusi Gabija.

Merginų grupė iš Klaipėdos skandalais garsėja nuo savo susikūrimo pradžios. Po jų pirmojo vaizdo klipo „Be stabdžių“ pasklido kalbos, kad Justina ir Gabija – lesbietės. Visgi tai tėra reklaminis triukas, kurį sėkmingai išnaudojo puikiai visiems žinoma Rusijos grupė t.A.T.u.

Pirmaisiais gyvavimo metais grupė išgarsėjo kaip lesbiečių Jelenos Katinos ir Julijos Volkovos duetas. Dainininkės apiberdavo viena kitą bučiniais visur: ant scenos, eidamos raudonuoju kilimu ar per televizijos laidas. Atrodė, kad jos išties myli viena kitą. Tačiau po ketverių metų apsimetinėjimo per vieną televizijos laidą grupės narės prisipažino, kad visa tai tebuvo labai sėkmingas reklaminis triukas.

Bučiniai reklaminiais tikslais naudojami ir už Atlanto. Ko gero visi prisimena, kai popscenos deivės Madonna ir Britney Spears, persirengusios jaunikiu ir nuotaka, pasibučiavo daugiau nei prieš dešimtmetį. Tuometinis dainininkių išsišokimas per MTV muzikinių apdovanojimų teikimo ceremoniją buvo plačiai aptarinėjamas visame pasaulyje.

Vis dėlto daugelis greitai pamiršo, kad tąkart ant scenos nuotakos suknele pasipuošusi stovėjo ne tik B.Spears, bet ir Christina Aguilera. Ji buvo nepelnytai pamiršta, nes po garsiojo bučinio visos kameros nukrypo į salę, kur sėdėjo buvęs Britney sužadėtinis Justinas Timberlake'as. Tad Christinos ir Madonnos bučinys išliko tik fotoaparatų juostelėse.

Kita vertus, Ch.Aguilerai pasisekė, mat visos kritikos strėlės smigo į Britney ir Madonną. Kad ir kaip liūdnai pagarsėjo šis dviejų dainininkių bučinys, Madonnai jis nepaliko nuoskaudos. Priešingai, popscenos karalienė norėtų pakartoti šį nuotykį.

„Britney Spears, prašau, lipk ant scenos ir vėl mane pabučiuok. Man tavęs trūksta!“, – prieš metus svetainėje „Twitter“ rašė Madonna.

Garsios aktorės Meryl Streep ir Sandra Bullock viena kitai įsisiurbė į lūpas Holivudo kino kritikų „Critics‘ Choice“ apdovanojimuose 2010 metais. Moterys nesuvaldė emocijų po to kai buvo pripažintos geriausiomis aktorėmis.

Tuomet M.Streep gavo apdovanojimą už vaidmenį filme „Julie and Julia“, o S.Bullock – už vaidinimą „The Blind Side“. Į sceną pakviestos apdovanojimu pasidalinti aktorės surengė tikrą šou – iš pradžių viena kitai rodė pyktį, mosavo kumščiais, kol galop aistringai pasibučiavo.

„Meryl labai gerai bučiuojasi“, - po aistringo bučinio pasakė S.Bullock.

Vos už keturių mėnesių per MTV kino apdovanojimų ceremoniją Sandra bučiavosi su aktore Scarlett Johansson. Ji į sceną atlydėjo tuometinį širdies draugą Ryaną Reynoldsą, kuris kartu su S.Bullock triumfavo Geriausio bučinio nominacijoje.

Pasveikinusi laureatus Scarlett aistringai pasibučiavo ne su savo mylimuoju, o su S.Bullock.

Po pirmojo moteriško bučinio daug kritikos sulaukusi Sandra pasimokė: „Dabar, kai jau tai padarėme, galbūt galėtume vėl būti normalios? Terapija yra labai brangus dalykas. Ir toliau šaipykitės iš manęs, man tai nerūpi. Atėjo laikas vėl būti normaliai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.