Čiuožėjos I.Tobias drabužinėje nėra vietos sijonams

Dailiai šviesiaplaukei Isabellai Tobias (22 m.) pakanka nusišypsoti, kad pelnytų aplinkinių simpatijas. Akinama profesionalios čiuožėjos šypsena padeda išsiskirti ir sužavėti nepažįstamus. Neseniai Lietuvos pilietybę gavusi niujorkietė žurnalui „Stilius“ prisipažino, kad yra beviltiška romantikė, kurios didžiausia puošmena – gerumas.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2014-02-04 06:28, atnaujinta 2018-02-16 18:08

Praėjusių metų gruodį išsipildė didžiausia Isabellos svajonė – sportininkei pagaliau buvo suteikta Lietuvos pilietybė, todėl ji pirmą kartą dalyvaus žiemos olimpiadoje. Kartu su šokių partneriu Deividu Stagniūnu amerikietė Sočio olimpinėse žaidynėse netrukus gins Lietuvos garbę.

I.Tobias tikino, kad dabar liko vienintelis neišsipildęs noras – turėti darnią šeimą. Šokėjų gerbėjai vis dar viliasi, kad Isabella ir Deividas pora taps ne tik ant ledo, bet ir realiame gyvenime. Bent jau kol kas amerikietė atvira – jausmai lietuviui broliški. „Myliu jį kaip brolį. Jis linksmas, sąžiningas, tiesus, labai rūpestingas ir užsispyręs“, – gražių žodžių šokių partneriui negailėjo Isabella.

Nedidelio ūgio šviesių plaukų mergina vyrų dėmesio sulaukia daug. Ir ne tik čia, Lietuvoje, bet ir už Atlanto. Pusės dienos į save žiūrėdama veidrodyje čiuožėja nepraleidžia, tačiau į išvaizdą ir aprangą ranka nenumoja. Juk kitaip ir būti negali. Isabella gimė ir augo Niujorke – vienoje didžiausių mados sostinių. Todėl ji, kaip ir kitos stilingos niujorkietės, išskirtinių daiktų ieško Medisono ar Penktajame aveniu.

Mergina mielai dėvi garsiausių prekės ženklų kūrinius. Pravėrus jos drabužinę sunku nepastebėti gražiai pakabintų mados namų „Chanel“, „Dolce & Gabbana“, „Balmain“ ir „Herve Leger“ apdarų. Sportininkė žavisi prancūzų dizainerio Yves’o Saint Laurent’o darbais.

„Negaliu sakyti, kad esu stileiva. Didžiąją gyvenimo dalį turiu tą patį stiliaus pojūtį, rengiuosi panašaus modelio drabužiais. Mano mama ir artimiausi bičiuliai, vos pažvelgę į apdarą, iš karto gali nuspręsti, ar jis man patiktų, ar ne“, – kalbėjo I.Tobias.

Kaip Isabella atrodo darbo metu – treniruotėse arba varžybose, daugelis žino. Koncertuodama arba pasirodydama ant ledo oficialiai čiuožėja, kaip įprasta, vilki trumpą, blizgią, gana atvirą suknelę. Veidas nušvinta ryškiu makiažu.

Tačiau ką sportininkė velkasi eidama su draugėmis išgerti kavos, apsipirkti ar į kiną?

„Kiekvieną dieną dažniausiai mūviu siaurus juodus džinsus, vilkiu lengvą palaidinę ar paprastą švelnų megztinį. Užsimetu juodos odos švarką. Mielai aviu juodos spalvos masyvius batus aukšta pakulne arba be jos. Nesu labai aukšta, todėl dievinu aukštakulnius“, – nusišypsojo I.Tobias.

Suknelės, kelnės, palaidinės, švarkai, megztiniai ir šortai – visa tai ir dar daug ką kita nesunkiai randame čiuožėjos drabužių spintoje. „Nuoširdžiai sakau: mano drabužinėje visko labai daug!“ – nusijuokė Isabella. Po kelių akimirkų mergina prisipažino, kad vieno dalyko jos garderobe vis dėlto nėra arba, jeigu jis ir egzistuoja, guli tamsioje ir mažai matomoje vietoje.

„Sijonas – ne pats mėgstamiausias mano drabužis. Vietoj jo renkuosi džinsus, šortus arba suknelę. Mano drabužinėje vyrauja juodos spalvos apdarai. Ši spalva moteriai suteikia seksualumo“, – mano I.Tobias.

Vilkinčios margo ir raštuoto audinio drabužius Isabellos beveik niekada neišvysi. Merginai patinka solidžių, akies nerėžiančių spalvų apdarai. „Žmonės sako, kad turiu kietą stilių. Manau, kad jis labai niujorkietiškas“, – mirktelėjo čiuožėja.

Smulki sportininkė, išgirdusi klausimą apie dietas, net šūktelėjo: „Nekenčiu jų! Kiekvienas privalo gyventi, o ne kankintis. Aš tikiu, kad valgydamas ką nori ir reguliariai sportuodamas išvengsi bėdų dėl antsvorio.“

Užsibrėžtų tikslų žūtbūt siekianti Isabella turi ir silpnybių. Tačiau vieną jų mergina vadina ir savo privalumu. Isabella yra romantiškos sielos, jautri asmenybė. Kaip pati sako, dėl perdėto jautrumo jai labai lengva sužeisti širdį.

Paklausta, kas, jos manymu, moterį paverčia gražiausia būtybe žemėje, sportininkė nedvejojo nė akimirkos.

„Nėra nieko gražiau už gebėjimą būti nuoširdžiai gerai. Gėris teikia džiaugsmą, o džiaugsmas kiekvieną padaro gražų“, – nusišypsojo I.Tobias.

Daugiau skaitykite antradienio žurnale „Stilius".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.