V.Skaisgirė su bičiulėmis nusimetė drabužius

Pirmadienio vakarą prekybos centre „Panorama“ buvo karšta – čia prieš Šv.Valentino dieną akį traukė teatralizuotas „Belle Toujours“ mados renginys – buvo pristatytos moteriškų apatinių drabužių kolekcijos iš įvairių parduotuvių. Improvizuotame prancūziška dvasia dvelkiančiame damos buduare savo figūras pasipuošusios tik apatiniu trikotažu pademonstravo ir garsios moterys – Aistė Paškevičiūtė, Vaida Skaisgirė, Simona Nainė, Viktorija Sutkutė ir Akvilina Ubartaitė.

Teatralizuotame „Belle Toujours“ mados renginyje pristatytos moteriškų apatinių drabužių kolekcijos.<br>T.Bauro nuotr.
Teatralizuotame „Belle Toujours“ mados renginyje pristatytos moteriškų apatinių drabužių kolekcijos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2014, 7:25 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:47 AM

„Amžinai graži" - tokiu šūkiu renginio vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis kvietė damas būti gražiomis kiekvieną dieną: ir ryte, ir visą, ir vakare ar naktį. Ko tam reikia? Šokolado, ugnies akyse, žavingo vyro. Moterį ypatinga priverčia jaustis ir tai, kas arčiausiai jos kūno - seksualus ir žaismingas apatinis trikotažas, miego drabužiai.

Stilingame vakare susiliejo žavinga prancūziška dvasia ir kerintis moters grožis. Grožio ir moteriškumo paslaptimis su susirinkusiaisiais dalijosi makiažo specialistė Vaida Venckutė, aktorė Adrija Čepaitė, manekenė Renata Mikailionytė. Renginio vedėjas V.Rumšas jaunesnysis negailėjo komplimentų čia pasirodžiusioms moterims.

Makiažo meistrė V.Venckutė susirinkusiems atskleidė receptą, kaip moterims būti gražiomis. „Savęs priežiūra turi prasidėti nuo širdies", - mados ikonos Coco Chanel žodžiais damoms patarė Vaida.

Teatro ir kino aktorė, dėstytoja A.Čepaitė pabrėžė, kad jai moterį gražią daro išmintis, elegancija, pasitikėjimas savimi ir kultūra.   „Reikia elgtis taip, lyg visi kiti būtų įpareigoti padaryti tai, ko tu prašai. Niekada nesiteisink ir nesiaiškink. Įėjusi į patalpą turi tikėtis aplodismentų. Jei jų nėra, gali įsižeisti", - patarimais, kaip reikia suvaidinti grožį, dalijosi Adrija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.