„Naktinės personos“ sugrįžimą šventė su garsiais bičiuliais

Po penktadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje surengto koncerto duetas „Naktinės personos“ linksmybes pratęsė sostinės kokteilių bare „Mojito Nights“. Sveikinti po 12 metų pertraukos į sceną grįžusių dueto narių Alano Chošnau ir Aro Vėberio rinkosi bičiuliai – po vidurnakčio atlikėjams liejosi komplimentai dėl pavykusio koncerto.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2014, 12:56 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:22 AM

A.Vėberis ir A.Chošnau į barą žengė plačiai šypsodamiesi – akivaizdu, kad koncertų turo „Po 20 metų“ startas puikią nuotaiką sukūrė ne tik publikai, bet ir patiems atlikėjams.

Kartu su Alanu į vakarėlį atėjo žmona Valda – pora lapkritį susilaukė antrosios atžalos, dukters Izabelės Atėnės.

Muzikantus tuojau pat apsupo draugai – prodiuseris Egmontas Bžeskas su žmona Reda, Žilvino Grigaičio žmona Elle Martin – Grigaitis, fotografas Rolandas Pripsas ir kiti.

Buvo keliami tostai už „Naktinių personų“ sugrįžimą. Tiesa, ilgai linksmintis muzikantai neketino. Jau šeštadienį grupės laukia pasirodymas Kauno „Žalgirio“ arenoje. Vėliau šį mėnesį grupė surengs koncertus Panevėžio, Šiaulių ir Klaipėdos arenose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.