D.Martinėlė savo suknele pribloškė prabangaus vakarėlio svečius

Ketvirtadienio vakarą šalies garsenybės rinkosi Vilniaus rotušėje, kur vyko vakarėlis filmo „Didysis Getsbis“ (angl. „Great Gatsby“) tema. Aprangos kodas – 1920-ieji, tad vakaro viešnios pasipuošė blizgančiomis sukniomis ir plunksnomis, o vyrai – kostiumais ir cilindrais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 11:29 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:07 AM

Tarptautinių santykių ekspertė iš Kauno Diana Martinėlė šiam vakarėliui pasirinko ypatingą suknelę, sulaukusią didžiulio vyrų dėmesio. Balta, blizgučiais ir karoliukais puošta suknelė vos siekė kaunietės šlaunis. Prie jos D.Martinėlė priderino tinklines pėdkelnes ir juodus batelis, dėl itin aukšto kulno dažnai vadinamus „batais-žudikais“.

Kokteilių čempionato „Bacardi Global Legacy Cocktail Competition“ proga surengtame vakarėlyje Diana pasirodė su savo širdies draugu Rimu Petraičiu.

Nors aplinkiniai pašaipiai laukė, kol Diana lips laiptais į antrą aukštą, ji parodė, kad tikra moteris sugeba oriai ir gracingai vaikščioti bet kokiomis aplinkybėmis. Suknelės suvaržymai ar kulniuko aukštis – nėra dėmesio vertos detalės. Ypač tada, kai gali įsikibti į parankę mylimam ir patikimam žmogui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.