„Pinup Girls“ atlikėja I.Mackevičienė susilaukė pirmagimio

Radijo laidų vedėjui Rolandui Mackevičiui bei grupės „Pinup Girls" narei Ievai Ambrazaitei-Mackevičienei gimė vaikelis. Kovo 14-ąją porai gimė sūnus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2014, 10:36 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:40 AM

„Man ką tik gimė berniukas. Labai gražiai dainavo, tikiuosi bus verslininkas! Aš - Tėtis!", - socialinio tinklapio paskyroje džiaugėsi Rolandas.

Kolegą pasveikino ir R.Mackevičiaus bičiuliai iš radijo stoties ZIP FM.
„AAAAA!!! ZIP FM tuoj bus daugiavaikė šeima, nes ką tik pasipildė dar vienu leliumi!!! Didžiausi sveikinimai Rolandukui ir Ievutei!!! Valioooo! Va čia tai penktadienis!!! Šauktukas šauktukas šauktukas!!!!!", - tėvelius sveikino radijo stoties darbuotojai.

Pora susituokė praėjusių metų gruodžio 7 dieną Druskininkuose. Vestuvių dieną nuotaka pasipuošė mados namų „Tiulio fėjos" vestuvine suknele.

Mergina niekada, net būdama maža mergaitė, nesvajojo apie pūstą nuotakos suknelę. „Visada maniau, kad ši dviejų žmonių šventė turi būti kukli, jauki, kuri jiems liktų atmintyje. Noriu, kad mūsų su Rolandu šventėje būtų tik patys artimiausi šeimos nariai. Be jokios pompastikos ir bambančių tetų, kad muzika per garsi. Tikiu, kad tokią sau ir susikursime", - prieš vestuves kalbėjo I.Ambrazaitė.

Kaip portalui lrytas.lt sakė mados namų „Tiulio fėjos" dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, vestuvių detales pora kruopščiai saugojo - svarbią dieną norėjo išvengti visuomenės dėmesio.

Portalo lrytas.lt žiniomis, pora pasirinko klasikinius, dviejų spalvų - balto ir rausvo aukso žiedus. Ievos žiedą puošia devyni, aukštos klasės briliantai. „Ieva ir Rolandas derino moderną ir klasiką. Jų vestuvinių žiedų idėja buvo labai įdomi. Džiaugiamės, kad mums ją pavyko puikiai įgyvendinti, nors buvo sudėtinga. Žiedai patogūs ir išskirtiniai", - sakė juvelyrikos galerijos „Premiere" vadovė Viktorija Jonutytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.