Aktorė E.Jackaitė vėl galės vairuoti

Aktorė Eglė Jackaitė vėl galės sėsti prie vairo – Klaipėdos apylinkės teismas nusprendė grąžinti jai vairuotojo pažymėjimą pirma laiko.

E.Jackaitė aiškino, kad automobilis jai labai reikalingas, nes reikia į vaikų darželį vežioti mažametį sūnų<br>A.Pilaitienės nuotr.
E.Jackaitė aiškino, kad automobilis jai labai reikalingas, nes reikia į vaikų darželį vežioti mažametį sūnų<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Mar 25, 2014, 10:50 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:39 AM

Į nemalonią situaciją 39 metų E.Jackaitė pateko 2012 metų gegužės 19-ąją. Tuomet ji Melnragėje, netoli savo namų, automobiliu „Range Rover“ sukėlė avariją – atsitrenkė į automobilį „Opel Astra“ ir pasišalino iš įvykio vietos nebaigusi pildyti eismo įvykio deklaracijos.

Moteris aiškino, kad nuvažiavo namo ieškoti dokumentų, išvertė visus stalčius, bet jų nerado. Tuomet pažvelgusi pro langą nebepastebėjo kliudyto automobilio, apsiverkė ir užmigo. Rytą prisistatė į policijos komisariatą.

Klaipėdos apylinkės teismas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus E.Jackaitei skyrė 3 tūkst. litų baudą ir atėmė teisę vairuoti trejiems metams.

Aktorė pasinaudojo galimybe kreiptis į teismą dėl vairuotojo pažymėjimo grąžinimo praėjus pusei sankcijos termino.

E.Jackaitė aiškino, kad automobilis jai labai reikalingas, nes reikia į vaikų darželį vežioti mažametį sūnų, darbo reikalais ji priversta keliauti po visą Lietuvą, be to, dalyvauja „Caritas“ veikloje ir turėdama mašiną galėtų nuveikti daugiau labdaringų darbų.

Teismas atsižvelgė į tai, kad moteris iškart sumokėjo baudą, dėl avarijos nuoširdžiai gailėjosi ir atsiprašė nukentėjusiosios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.